Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Obavijest - sadržaj mailova

Pozdrav svima, u mail obavijestima o razgovorima na krpicama je došlo do promjene - više vam se neće pokazivati cijela poruka nego samo link na tu poruku u inboxu. Vjerujem da ste to već primijetili, ali nikad nije kasno za obavijest. LP.
2016 03 19
Ne prikazuje mi se već 3-4 mj, a sve obavijesti idu ravno u neželjenu poštu :(
2016 03 19
Hvala, probam!
2016 03 19
Postoji li neki način kako pronaći mail korisnice? Hitno mi nešto treba, a vidim da se ne prijavljuje već mjesec dana.
2016 03 21
Meni upalilo po savjetu :)
2016 03 21
Znači na gmail mi dolazi link?ja to nisam nikada dobila,pojma nemam kada imam poruku u inboksu.jel to možda zato što nemam potvrđenu mail adresu?ne znam kako da to riješim,ali dolaze mi obavijesti na mail kada platim usluge
2016 03 22
Da, na gmail mi sad stiže kao normalna pošta, pogledaj u neželjenu poštu možda ti je sve tam otišlo, ako je onda ih sve moraš označiti kao normalnu poštu (da ih glupan prepozna). Meni je tak bilo,i sad mi stiže
2016 03 22
Prijavljujem nedolazak mailova. Dakle, moram ulaziti u inbox kako bi provjerila da li imam upita. Molim pomoc.. Hvala....
2016 04 13
> tinady: > Molim pomoc samo link mi dolazi na gmail i svaki put se moram ulogirati na m.k. da bih peocitala poruku Pročitajte prvi post na ovoj stranici od Admin2nd.
2016 05 03
Pozdrav cure, trebam pomoć.Poslala sam LoreniR poruku za torbu i vidim da ima dijete i sve kužim ali kak da ju nazovem kad nema broj moba niti e-mail a htjela bih uzeti torbu. Da li netko ima bilo kakav kontakt , svaki dan sam tu gore na mojekrpice.hr možda da se javi, ali niš od toga. Hvala puno.
2016 05 23
> Mianna: > Pozdrav cure, trebam pomoć.Poslala sam LoreniR poruku za torbu i vidim da ima dijete i sve kužim ali kak da ju nazovem kad nema broj moba niti e-mail a htjela bih uzeti torbu. > Da li netko ima bilo kakav kontakt , svaki dan sam tu gore na mojekrpice.hr možda da se javi, ali niš od toga. > Hvala puno. Pokušajte pisati kojoj od cura koje su imale s njom suradnju. Možda koja ima broj mobitela! :-)
2016 05 31
Meni je totalno nejasno zašto se ne bi prikazivala poruka u mailu? Čemu onda taj mail, samo kao obavijest? Ja sam i stavila da mi dolaze obavijesti na mail bas zato da pročitam što mi je netko napisao, i to u mailu, ako sam trenutno na mobitelu ili na poslu recimo i ne želim otvarati moje krpice.
2016 06 05
nisam znaola da je na krpicama ovako (debilno) živahno :D jebote, ko da sam dosla na pijacu gdje svatko svakoga ogovara, plotuje protif njega, zabijaju se nozevi u ledja. prestrasno :(
2016 07 01
pozdrav, uredno šaljem upite na više adresa i nitko ne odgovara. Zašto nema mogućnost dogovora telefonom s obzirom da ovo ne funkcionira?
2016 07 16
Pozdrav moze me netko od admina kontaktirat .. Nova sam.. Ucim... Treba mi uputa sta s onima koji u inbox - uratko neka ugrozena zena :( dam vam inbox ma sve mislim bude uplatila i nista!!! Sad je zbilja prevrsila zena svaku granicu pristojnosti.. Salje proste slike! Uzas> Admin2nd: > Pozdrav svima, > u mail obavijestima o razgovorima na krpicama je došlo do promjene - više vam se neće pokazivati cijela poruka nego samo link na tu poruku u inboxu. Vjerujem da ste to već primijetili, ali nikad nije kasno za obavijest. > LP.
2016 08 31
1 2 Sljedeći