Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljubav, obitelj, djeca, psihologija /

Razvodi, prekidi /

napustio me..

prekinula sam dvo godisnju vezu zbog svojih lazi. kada sam mu napokon priznala cijelu obiteljsku situaciju ostavio me. kaze da me uopce ne poznaje, da vise neznam tko sam i s kim je, da sam ga razocarala, da mu je muka kad se sjeti koliko puta sam ga lagala, i servirao mi sve moje lazi. blokirao me na fbu i wp, ne zeli me cuti. pisem mu svaki dan na broj, pozive je blokirao. kako ga pridobiti natrag?
2016 04 27
Nažalost, ovakve stvari nekada nauče da ne treba u vezi ičega lagati i to je neka škola. Ne želim biti bezobrazna i znam da ti je sada teško, ali i mene da je netko lagao 2 godine i to ne oko malih stvari, svakako bih isto prekinula a vjerojatno bi to i ti sama učinila. Mislim da ne trebaš navaljivati dok je ovako svježe već pustiti da se sve malo smiri a onda pokušati barem započeti razgovor. Nikako se nemoj mu opravdavati za išta što si lagala jer za laž nikada ne postoji dobar razlog osim naše neke nesigurnosti i straha. Nadam se da ćete sve riješiti na kraju i sretno :") .
2016 04 27
A jesi poduzela sto u vezi roditelja?
2016 04 27
vrijeme je da napraviš reda u svom životu. a to nije lako, i vrlo je bolno, ai tako je najbolje. sredi odnose s roditeljima, financijama i vezama, i sve će se već riješiti i krenuti svojim tokom. želim ti svu sreću.
2016 04 27
nisam nista poduzela jer sam trebala sa njim doci i poduzeti, on mi je trebao cuvati leda pred njima.
2016 04 27
Jesi li ti ona što je neki dan pisala da je roditelji iskorištavaju i žive na njezinoj grbači? Zaboravila sam nick te korisnice.
2016 04 27
> Maja21: > Jesi li ti ona što je neki dan pisala da je roditelji iskorištavaju i žive na njezinoj grbači? Zaboravila sam nick te korisnice. Da,ona je
2016 04 27
:/ jako mi je žao što je tako ispalo. Znam da su laži nešto što nitko ne podnosi, ali opet, svatko ima svoje razloge. Ja sam isto osoba koja ne voli pričati o tome (nikome) jer je to nešto za što nisi ti kriv, a ne možeš promijeniti. Nisam nikada lagala o tome, ali nisam ni pričala o tome. Jednostavno to ne volim. No, dečko se nikada nije ljutio na to jer sam takva u tom pogledu. Trebalo mi je jako dugo da počnem pričati o tome, tako da mi je najiskrenije žao zbog svega. Nažalost, dečka si povrijedila neiskrenošću, a biti neiskren dvije godine nije mala stvar. Ja bih ga pustila par dana i onda ga potražila i zamolila da popričamo. Netko tko nema takvu situaciji misli kako je to lako priznati, ali nije. On očito nema tih problema pa ga je ovo šokiralo. No, mislim da ništa nije gotovo. Jedan korak si napravila i sad samo dalje. Ako ništa, barem si njemu sve rekla i imaš teret manje. Puno puno sreće želim! :") :")
2016 04 27
I što sam rekla?!
2016 04 27
Malo mi je i taj decko cudan kojem cijelo ovo vrijeme nije bilo nista sumnjivo i nije trazio da upozna tvoje roditelje a u ozbiljnoj ste vezi i onda nakon ovoga sam odleti i prekine svaki kontakt. Ok, bila si neiskrena i glupo je sto mu nisi rekla za to ali nije ko da si ga prevarila il ne znam sta pa da te prekrizi sam tak. Meni ovo vise lici da je samo trazio neku stvar da zbrise, ne znam. Ako se volite ne vidim kakva bi ti bila prepreka al mozda sam ja samo nerealna.
2016 04 27
Prošli komentar se odnosi na sve koje su me htjele zadaviti da sam bliže. Delenna, žao mi je, najiskrenije mi je žao. Možda se nešto još promijeni, a ako ne, nemoj očajavati,bolje već da gajiš lažne nade i kule od pijeska gradiš..možda te nije bio ni vrijedan ako se ne može boriti skupa sa tobom. Eeee jooj
2016 04 27
> Chinchilla: > Malo mi je i taj decko cudan kojem cijelo ovo vrijeme nije bilo nista sumnjivo i nije trazio da upozna tvoje roditelje a u ozbiljnoj ste vezi i onda nakon ovoga sam odleti i prekine svaki kontakt. Ok, bila si neiskrena i glupo je sto mu nisi rekla za to ali nije ko da si ga prevarila il ne znam sta pa da te prekrizi sam tak. Meni ovo vise lici da je samo trazio neku stvar da zbrise, ne znam. > Ako se volite ne vidim kakva bi ti bila prepreka al mozda sam ja samo nerealna. mislim da se tu radi o deluzijama. ta veza nije bila tako ozbiljna kako je ona željela da bude. ali, skrivati tako velike stvari iz straha da te netko ne napusti nije baš mudro i ničemu dobrom ne vodi. ali najvažnije je riješiti problem s roditeljima. to je taj problem iz kojeg svi drugi proizlaze.
2016 04 27
dosadno?
2016 04 27
MIRNAZ- hvalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
2016 04 27
> AndreaKod: > MIRNAZ- hvalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa i drugi put :-*
2016 04 27
1 2