Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Nema vise darivanja?

Drage krpičarke, jednom davno su tu postojale korisnice koje su stalno organizirale darivanja - izvuku se parovi krpičarki koje se međusobno daruju. Gdje je to nestalo? :(
2016 08 23
Daa, Vicky1 je to organizirala stalno :/ Stvarno, gdje je to nestalo?
2016 08 23
Svi se okupljaju na nekim drugim temama... što crnije to bolje. :P
2016 08 23
khm khm, nije bila vicky jedina. pardoncek. ja spremam jedno za kojih 2 tjedna, kad mi bude 3 god otkako sam na Krpicama, pa se nadam da ce se cure odazvat. da budemo realni, ne ocekujem 120 prijava koliko sam imala na zadnjem darivanju koje sam organiziralo, jer vidim da je forum malo zamro, al bar da bude 50ak cura...da slozim sto vise parova.
2016 08 23
Super daisy :) sjecam se jednog koje si ti organizirala na koje sam zakasnila :)
2016 08 23
I ja se prijavljujem, Daisy :) Moja mantra je "Sreća se množi kada se dijeli." Mogla bih i ja nešto organizirati, samo mi objasnite što i kako. :) Nova sam ovdje, tek mjesec dana. :)
2016 08 24
Ja sam na početku sudjelovala u tim igricama i stvarno sam uživala pakirati poklončiće za cure i radovala se kada meni stigne poklon iznenađenja......ali u zadnja dva darivanja cure su mi poslale poštom kao običnu pošiljku i nikada mi nije nista stiglo.....navodno se zagubilo ili je netko maznuo. Tako da sam izgubila i volju i radost.....ne želim reći da su me prevarile ali smo ipak bile dogovorile da se šalje tako da se ima potvrda, što su one propustile napraviti.
2016 08 24
Da, zbog takvih stvari je darivanje zamrlo. Neke su se prijavljivale u to da poberu a ništa ne daju zauzvrat. Glupo je fokusurati se na crne slučajeve, ali jos je gluplje osjećati se ko glupan. x-) Uljeshura sad kida nalijevo nakon što je ispustila kilo crnila! :') :P
2016 08 24