Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljubav, obitelj, djeca, psihologija /

Psihologija /

Razocarana :/

Da znam sto ce te reci..... Radi fejk profil jer joj je dosadno, ali ne nego me sram :/ U vezi sam 2 godine i mogu reci da je moj decko obicna ne pazljiva i skrta svinja! Ili mu je mozda samo kirurski odstranjen osjecaj za paznju i romantiku. :( Blizi se bozic i veceras sam pitala decka sto zeli za bozic. Na moje pitanje on je rekao da ne treba nista i da se ne trosim, ali na sto sam ja odgovorila da mi treba pomoci jer vecinu mojih stvari sto ja poklonim ne koristi previse jer stvarno fulam :/ Poruke dalje slijede tako sto on meni Hladan kaze: "Ja tebi necu nis :P" Na sto sam se stvarno naljutila. Nisam zahtjevna osoba i ne trazim poklone od njega i nikada mu nisam bila na trosak. Znam da je ovaj mjesec bio kum i da se istrosio, ali ja sam jednostavno zeljna paznje. Nakon moje ljutnje je rekao"Mozda se prevaris" Predobro ga poznajem da pomislim da se u gornjj poruci salio, ali mislim da ako me voli da me moze usreciti i biti pazljiv prema meni i bez da potrosi i lipu. U dvije godine veze sa njim sam dobila za rodendan veliku cokoladu i ruzu i suvenir sa mora narukvicu :( znam sto e te reci da sam glupa da ga nogiram itd, ali doista mislim da je takav i da nema osjecaja za to. Ne kupuje mi poklone i sitnice takve dok ja stalno mu poklanjam nesto pa cak ii obicnu milku jer obozava slatko. On jednostavno nema osjecaja za to. Da istina plati kavu itd takve stvari docek nove god, izlazak neki itd ali i ja jer stvarno ne volim i mislim da cura treba biti decku na trosak. I ne znam zasto me sad sram pricati sa njime o tom. Jeza me hvata kada pomislim na to da sutra kada se probudi da ce me cekati poruka vezana na ovu temu jer se naljutio nakon sto sam rekla da ako ne bude pazljiv da ce dobiti pedalu!
2016 12 21
I da Za prosli rodendan sam dobila ruzu i cokoladu. Poklon vrijedan cca 50 kn Ok skuzila sam jer je za par dana isao na more. Ali se nakon nekoliko dan ana moru hvalio kako je placao runde sladoleda deckima i da ga je stajalo 120 kn Ne znam kako biste vi reagirale na to ali ja vise ne mogu i trebam savijet. Ocito nisam sretna s njim ali isto tako ne mogu bez njega.
2016 12 21
e da mi je bar to najveći problem ...zašto njemu to ne kažeš i aj bok? ..objasniš sve i to je to ...a i nismo svi isti ..
2016 12 21
Najbolji savjet koji ti mogu dati je- razgovarajte! Mislim da je u takvim situacijama razgovor izuzetno bitan. Ako je doista osoba koja te voli moći će podnijeti i poštivati će tvoju iskrenost, samo otvoreno reci što misliš i što te smeta u takvom pristupu. Mislim ako ne možete biti posve iskreni jedan prema drugome i tako otvoreno pričati onda doista ne znam što bih rekla... Meni se (iz pročitanog) njegov pristup uopće ne sviđa, a ovo što sam ti predložila je nešto što bih i sama napravila. Sretno!
2016 12 21
Stvarno ne vidim razlog zašto ne bi dečku s kojim si dvije godine rekla što te muči, pogotovo ovakvu sitnicu. Lijepo fino sjednite i porazgovarajte. Pokazi malo zube. Ako mu je iskreno stalo do vas onda će se i više potruditi. Mozes mu i reci sto bi htjela dobiti od njega za Bozić al u skladu s njegovim mogućnostima. Npr zelis lak ljubičaste boje jer njega bas nemas, bas si potrosila dezic pa ti treba i sl. Ja tak znam svome reci isto, simbolično je, treba mi a i njemu olaksam ☺
2016 12 21
Paznja je bitna.. pokloni su nebitni. Ak je nrma u startu nece je bit ni kasnije
2016 12 21
Mozda se promjeni?imam frenda za kojeg smo uvijek komentirali da je škrt uzas..npr: kad je red da plati cugu gibao je u wc :') znalo je društvo kad nije bilo zena namjerno njega priskočit ne naručit mu cugu..nije ga bilo briga ,:( a sad 10 godina kasnije neda platit moras se svadat s njim
2016 12 21
Slažem se sa zrinkic26 potpuno.Meni je trebalo par godina da shvatim da dajem puno više pažnje nego što dobivam nazad i da nisam visoko na listi prioriteta.Pričaj s njim,ali ono na normalnoj razini,ako se na normalnoj razini glasa i razuma razljuti i počne svađu,preporučam ti da bježiš jer se to mijenjati neće!
2016 12 21
Točno to, bitna je pažnja, ja ove godine imam hrpuu poklona koji stvarno nemaju neku vrijednost posebnu osim emotivnu..nemam puno love, al sjetila sam se svih i svatko će dobiti sitnicu pod borom...sve po osam ili čokolada , al bit će nešto..mislim da je to bitno..-))) A ako sa dečkom ne možeš otvoreno pričat ili te ne doživljava, imate većih problema nego što je kupovanje poklona. Pa lijepo sjedni, razmisli, vidi...zbroji dva i dva..i tako..mogo bi on pod borom naći košaricu-)))
2016 12 21
Treba s njim sit i razgovarat! To su muski, ponekad im neke stvari triba i nacrtat, bar san ja svom svojedobno! Sinjala bi nesto i rekla bi mu u facu iznenadi me s tim! Odradi razgovor i napravi mu par takvih testova i na koncu svega toga izvuci zakljucak, odluka je samo tvoja. Sretno
2016 12 21
A ima momaka koji stvarno nemaju osjećaj za romantiku i poklone ,ili nemaju sredstva da vas iznenade baš nečim velikim pa su bezvoljni zbog toga Jer meni moj kaže ja bi tebi kupio svašta bar bi dao na tebe 1000 kn za poklon ali kad ne može ,tako da se zadovoljim bilo čim,a i uvijek me iznenadi jer on pamti sitnice i detalje i zna što će me oduševiti Ja sam baš svoga pitala jer nemam ideju,Što da ti kupim za Božić a on mi rekao:Ne moraš ništa,dovoljna si mi ti hiiihihih
2016 12 21
Štaš ga ucijenjivati ostavljanjem. ..Veliš da je plaćao kave, izlaske i doček nove godine. Nije baš da je škrto govno. Sve to košta. Istinabog, meni je nepojmljivo trubiti okolo da koliko je koštala runda ičega plaćena ljudima koje volim, ali, ima nas svakakvih. Poslušaj čovjeka i nemoj mu kupiti ništa. Kupi sama sebi. Ako je u svemu ostalome ok, zašto mu kopati oči oko ovoga. Nije takav. Ne kupuje, ne daruje. Pažnja je već druga stvar.
2016 12 21
> corygan: > Štaš ga ucijenjivati ostavljanjem. ..Veliš da je plaćao kave, izlaske i doček nove godine. Nije baš da je škrto govno. Sve to košta. > Istinabog, meni je nepojmljivo trubiti okolo da koliko je koštala runda ičega plaćena ljudima koje volim, ali, ima nas svakakvih. > Poslušaj čovjeka i nemoj mu kupiti ništa. Kupi sama sebi. > Ako je u svemu ostalome ok, zašto mu kopati oči oko ovoga. Nije takav. Ne kupuje, ne daruje. > Pažnja je već druga stvar. LAJK :")
2016 12 21
> corygan: > Štaš ga ucijenjivati ostavljanjem. ..Veliš da je plaćao kave, izlaske i doček nove godine. Nije baš da je škrto govno. Sve to košta. > Istinabog, meni je nepojmljivo trubiti okolo da koliko je koštala runda ičega plaćena ljudima koje volim, ali, ima nas svakakvih. > Poslušaj čovjeka i nemoj mu kupiti ništa. Kupi sama sebi. > Ako je u svemu ostalome ok, zašto mu kopati oči oko ovoga. Nije takav. Ne kupuje, ne daruje. > Pažnja je već druga stvar Ma pare i paznja na isto dođe😂 Obozavam te rijeci na P😍
2016 12 21
> smisnamala: > > corygan: > > Štaš ga ucijenjivati ostavljanjem. ..Veliš da je plaćao kave, izlaske i doček nove godine. Nije baš da je škrto govno. Sve to košta. > > Istinabog, meni je nepojmljivo trubiti okolo da koliko je koštala runda ičega plaćena ljudima koje volim, ali, ima nas svakakvih. > > Poslušaj čovjeka i nemoj mu kupiti ništa. Kupi sama sebi. > > Ako je u svemu ostalome ok, zašto mu kopati oči oko ovoga. Nije takav. Ne kupuje, ne daruje. > > Pažnja je već druga stvar > Ma pare i paznja na isto dođe😂 > Obozavam te rijeci na P😍 Pa e:) Prije nego mi čovjek pređe prag, ja uvijek pitam "štas donio?". Ako nije ništa, vratim ga nazad, velim, zabunio se, popravit će. Rekoh, oko Božića imaš biti pažljiv cirka 1 lenovo laptop. Tko ne kupi, slavi sam :D Riječi na p su super:)
2016 12 21
1 2