Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

mojekrpice.hr /

Ideje /

Medusobni najam haljina?:)

Bok, Zanima me je bi neke cure pristale na to naravno uz nadoknadu ili medusobna zamjena.Za neki dogadaj,izlazak itd..Naravno da bi onda pazile na haljinu ili ju eventualno oprale ako se zaprlja. Pitam za Zagreb :)
2017 01 11
ne paze i ne peru ni to sta prodaju ... nou vej
2017 01 11
Istina,kakvih sam sve vidjela slika od nezadovoljnih kupaca:( Mozda ima par djevojaka koje paze na stvari a ne da im se stalno kupovati haljina kao meni....:)> cipelitza: > ne paze i ne peru ni to sta prodaju ... nou vej
2017 01 11
Takve stvari nisam voljela ni kao cura...jednom kad se opereš i na hladno pušeš ,:(
2017 01 11
moze zvucat cudno na stranici di se trzi rabljenim stvarima, al ja nemrem zamislit da ukrug posudjujem robu ni s familijom i prijateljicama, kamoli s nepoznatim ljudima. to mi je gadljivo do bola. jednom sam posudila torbu. koznu. prst debela koza. torba placena skoro tri soma kuna. na snizenju. spasavala sam "prijateljici" situaciju za odr priliku. vracena mi je u stanju kao da se u njoj vozila po asfaltu od trogira do splita. nikad vise. nikad. nikome. hoces? plati. i zadrzi.
2017 01 11
Postoje eventualno 3-4 osobe kojima bih nešto posudila i od kojih bih posudila. Jer ih znam osobno. I jer znam da znaju što su sapun, voda , a bogme i toaletni papir. Često putujem tramvajem i radim s ljudima i znam da ih ima kojima je politi se parfemom bitnije nego oprati sebe i odjeću. Ono, mlade cure. Stajliš obučene. Tako da, tebi na volju, ali ja ne bih ništa iznajmljivala/unajmljivala.
2017 01 11
Corygan..sto bi trebalo znaciti "znaju za toaletni papir" :o ? Zar neki ne znaju
2017 01 11
> sonja90: > Corygan..sto bi trebalo znaciti "znaju za toaletni papir" :o ? Zar neki ne znaju Ne želim ti zgaditi život pa neću u detalje. Ali eto, čini se da ne znaju kako se koristi.
2017 01 11
> Sanja8888: > Takve stvari nisam voljela ni kao cura...jednom kad se opereš i na hladno pušeš ,:( Kad se operem obično se sušim, al' ne puhanjem. x-) x-) Šalju na stranu, ideja jest ok ali vjeruj mi Volimshopping, higijena i marenje za tuđe stvari državljanki Lijepe Naše je još vrlo niskog nivoa. I dok bi se higijena vratila na početno s prvim pranjem, ajde-de, ostaje pitanje oštećenja kojih bi vjeruj mi bilo itekako više od normalne upotrebe kakvu prema vlastitim stvarima imaju, pa onda ti slijedi natezanje i dokazivanje da to treba platiti i da je nastalo baš njihovom upotrebom...mah.
2017 01 11
Nisam nikad voljela ni posuđivanje. Imam traume. ,:( Ne bih nikad to ni na krpicama radila. Jedina kojoj posuđujem je sestra a i to je rijetkost. Baš ko cipka - gadljivo mi je.
2017 01 11
> cipelitza: > ne paze i ne peru ni to sta prodaju ... nou vej ha ha ha
2017 01 11
> KreativnoSelo: > Nisam nikad voljela ni posuđivanje. Imam traume. ,:( > Ne bih nikad to ni na krpicama radila. > Jedina kojoj posuđujem je sestra a i to je rijetkost. Baš ko cipka - gadljivo mi je. I sama sam gadljiva, no opet se na krpicama kupuje rabljena roba i većini to nije gadljivo?Meni to dođe na isto, sad na stranu moguća oštećenja, no opet ovdje se kupuje "novo, nošreno 2 i pol puta, čisto, u izvanrednom stanju".
2017 01 11
Gadljivo mi je posudit moje, očuvano, u super izdanju, a tko zna kakvo iščekivat nazad. Za takvo što nisam. Realno, i po trgovinama se na tisuće x isproba pojedini artikl prije no što završi u mom/tvom ormaru, pa s rabljenim stvarima kupljenim ovdje, zasad nisam imala problema. Osim jedne prljavice, no dobih novce nazad. Češće kupujem u Zg tako da artikl pregledam prije kupnje
2017 01 11
Ni ja ne volim posuđivanje! 8-)
2017 01 11
Ne volim posuđivanje. Imam nekoliko odjevnih predmeta koji su mi najdraži i ne bih ih posudila, makar znala da osoba drži do higijene. Uvijek se može dogoditi nezgoda, zalijepi se žvaka, prolije se piće, ostane trag od cigare...
2017 01 11
1 2 3 4 Sljedeći