Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

Slobodno vrijeme i hobiji /

Proslave /

18. rođendan pomoć!

Pozdrav, jedna jako draga prijateljica uskoro slavi 18. i mene smatra jako bitnom u toj proslavi, tako da moram kupit nešto u cjenovnom rangu kao što je ona i meni za 18. Kupila mi je torbu i srebrnu narukvicu, sve skupa po mojoj procjeni 250 kn. Trebam pomoć oko poklona, kupila sam jedan dio već, prsten s onim kamenom unutra, ne kužim se ja u to, samo znam da je to jako htjela. Drugi dio je malo veći problem jer je ona jako izbirljiva osoba i nemam ideju, a ne želim kopirat torbicu.. mislila sam kofer za šminku i roze ruže (interna fora), ali stvarno sam ishlapila u idejama.. Molim pomoć! :)
2017 01 11
tvoj poklon se ne mora mirit s njenon potrošenon cifron na tvoj poklon.. siti se nečega šta ti je spomenila jedan put i to baš želi pa joj to kupi, ili čak uzmi nešto šta je vezano za vaše interne baze i sprd, ka npr te ruže.. ima ideja, sama ćeš se već sitit nečeg, pogotovo ako je posebna prija :D sritno!
2017 01 11
Uvijek je dobro da kupis nesta sto je interno, nesto radi fore, a ako je posebna prijateljica bilo sta ce joj biti dobro. I setaj po trgovinama i gledaj i mozda ugledas nesto sto bi se njoj svidjelo ili sto je ona rekla da joj se svida, a ti se sama nisi mogla sjetiti, meni je to jednom upalilo. Sretno! :)
2017 01 11
> diabolus: > tvoj poklon se ne mora mirit s njenon potrošenon cifron na tvoj poklon.. siti se nečega šta ti je spomenila jedan put i to baš želi pa joj to kupi, ili čak uzmi nešto šta je vezano za vaše interne baze i sprd, ka npr te ruže.. ima ideja, sama ćeš se već sitit nečeg, pogotovo ako je posebna prija :D sritno! Hvala ti, nadam se da hoću! :)
2017 01 11
> ela1234: > Uvijek je dobro da kupis nesta sto je interno, nesto radi fore, a ako je posebna prijateljica bilo sta ce joj biti dobro. > I setaj po trgovinama i gledaj i mozda ugledas nesto sto bi se njoj svidjelo ili sto je ona rekla da joj se svida, a ti se sama nisi mogla sjetiti, meni je to jednom upalilo. Sretno! :) Također hvala puno! :)
2017 01 11
Ova tvoja ideja mi se čini zgodna jer kako kažeš riječ je o vašoj internoj fori, a to je ono u čemu i je bit. Ne znam voli li tvoja prijateljica čitati no ako da onda joj možeš kupiti neku knjigu koju si jako želi i staviti je u jednu kutiju koju ćeš napuniti sa sitnicama koje imaju veze sa knjigom ili pak nekim stvarčicama za savršen dan za relaksaciju i čitanja (maska za lice, čarape, slatkiši, šalica, dekica...) :)
2017 01 11
Ja sam dobila od prijateljice poklon 3 dana u toplicama! Imaš jeftinih ponuda na daj sve! Svakako fora su baloni broj 18 ili probaj ispitati ako si nešto dugo već želi!
2017 01 15