Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

Svakodnevica /

Automobili, motocikli, bicikli /

Kako do odštete za prometnu nesreću....

Ja sam svoj zahtjev (i više nego uspješno) sastavila sama pomoću ovog....pa prodajem dalje: ![](http://hr.img.kominoi.net/hr/images/message/45da1bf57657b3faf3dab8cfa2167361.jpg) "Priručnik će posebno svoje mjesto naći kod vozača koji su sudjelovali u prometnim nesrećama ili su počinili štetu koristeći motorno vozilo, kao i vozači kojima je učinjena šteta. Sadržaji u Priručniku pokrivaju područje odgovornosti vozača za štetu, štetu i popravljanje štete, osiguranje motornih vozila, osiguranje pomoći na cesti, osiguranje vozača od posljedica nesretnog slučaja, osiguranje pravne zaštite te štete zbog sudara sa životinjama. Priručnik predstavlja vodič o informacijama i uputama, obogaćen primjerima iz svakodnevnice. U komunikaciji s čitateljem, korišten je problemski pristup, pri čemu poruke na početku sadržaja izravno čitatelja uvode u problem i pojedino pitanje, što ga potiče na dobivanje traženih informacija." Molim javiti se ISKLJUČIVO na clanak.pojmovi@gmail.com.
2017 01 14
> maxxica: > Ja sam svoj zahtjev (i više nego uspješno) sastavila sama pomoću ovog....pa prodajem dalje: > ![](http://hr.img.kominoi.net/hr/images/message/45da1bf57657b3faf3dab8cfa2167361.jpg) > "Priručnik će posebno svoje mjesto naći kod vozača koji su sudjelovali u prometnim nesrećama ili su počinili štetu koristeći motorno vozilo, kao i vozači kojima je učinjena šteta. > Sadržaji u Priručniku pokrivaju područje odgovornosti vozača za štetu, štetu i popravljanje štete, osiguranje motornih vozila, osiguranje pomoći na cesti, osiguranje vozača od posljedica nesretnog slučaja, osiguranje pravne zaštite te štete zbog sudara sa životinjama. > Priručnik predstavlja vodič o informacijama i uputama, obogaćen primjerima iz svakodnevnice. U komunikaciji s čitateljem, korišten je problemski pristup, pri čemu poruke na početku sadržaja izravno čitatelja uvode u problem i pojedino pitanje, što ga potiče na dobivanje traženih informacija." > Molim javiti se ISKLJUČIVO na clanak.pojmovi@gmail.com. Pa sve to konkretno piše u "knjižici" koju dobiš od osiguranja. :')
2017 01 14
istina ali razlika je od osiguranja do osiguranja .kod običnog osiguranja(bez kaska )sam prošle godine imala drugačije stavke osigurane osim osnovnih nego ove godine a cjena je tu negdje slična
2017 01 14
> Sanja8888: > istina ali razlika je od osiguranja do osiguranja .kod običnog osiguranja(bez kaska )sam prošle godine imala drugačije stavke osigurane osim osnovnih nego ove godine a cjena je tu negdje slična Pa da, piše konkretno za šta je sve tvoj auto osiguran.
2017 01 14
Još uvijek aktualno.
2017 01 23
> maxxica: > Ja sam svoj zahtjev (i više nego uspješno) sastavila sama pomoću ovog....pa prodajem dalje: > ![](http://hr.img.kominoi.net/hr/images/message/45da1bf57657b3faf3dab8cfa2167361.jpg) > "Priručnik će posebno svoje mjesto naći kod vozača koji su sudjelovali u prometnim nesrećama ili su počinili štetu koristeći motorno vozilo, kao i vozači kojima je učinjena šteta. > Sadržaji u Priručniku pokrivaju područje odgovornosti vozača za štetu, štetu i popravljanje štete, osiguranje motornih vozila, osiguranje pomoći na cesti, osiguranje vozača od posljedica nesretnog slučaja, osiguranje pravne zaštite te štete zbog sudara sa životinjama. > Priručnik predstavlja vodič o informacijama i uputama, obogaćen primjerima iz svakodnevnice. U komunikaciji s čitateljem, korišten je problemski pristup, pri čemu poruke na početku sadržaja izravno čitatelja uvode u problem i pojedino pitanje, što ga potiče na dobivanje traženih informacija." > Molim javiti se ISKLJUČIVO na clanak.pojmovi@gmail.com. Osiguranja su prilikom ugovaranja za ovo i ono super ljubazni, ma med i mlijeko, ali mijenjaju stav kada oni za štetu moraju platiti. Kakve knjige naputaka, kakve priče, treba angažirati odvjetnika, dogovoriti 10% po definitivnoj presudi i to bi bilo to.
2017 03 11