Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ostalo /

Razgovori /

Mačke-malt pasta

Nedavno smo uzeli mačku, poluduge dlake. Jučer sam joj kupila malt pastu i rado ju je pojela. :D U noći me probudio kašalj, a isto se ponovilo i jutros. Inače je normalna te jede, pije, igra se. Nikakvih simptoma bolesti. Može li biti da ju malt pasta potiče na iskašljavanje dlake ili? Ne bi li od nje trebala dlaka proći probavnim traktom? Mogu li opće dva davanja paste utjecati na izbacivanje dlake? Mačkoljupci, help. :)
2017 01 20
Od paste bi joj trebalo biti bolje i razgradit joj te dlake.. koju pastu vi koristite? Mi mačku dajemo svaka 2 tj gim cat pastu uz naravno svakodnevno četkanje.. četkanje je vrlo bitno kod maca sa dužom dlakom.. i nismo imali problema.. možda vašoj maci ne odgovara ta pasta..
2017 01 20
Imate i za kupiti furminator za mace s njim se puno više dlaka skine nego sa običnom četkom.. on je malo skuplji ali vidjela sam da ima i po njuškalu i netu jeftinijih.. tako da si probajte to kombinirati sa pastom..
2017 01 20
Maca je tek stigla, pastu sam uzela u DM-u jučer. Počešljana je, jedino imamo problem s češljanjem trbuha. Furminator imam, ali za psa, pretpostavljam da nema neke velike razlike.
2017 01 20
Razlika u furminatoru za pse i mace je u velicini tako da je nekako mali nepraktican za velikog psa/macku a veliki za malog psa/maku pa eto. I ima razlike u njima koji je za koju duzinu dlake. Ali ima drugih boljih cestki a furminator sam stetu radi. Trga dlaku i poslje mi ocerupano izgleda macka i dlaka izgubi svaki sjaj. A cula sam i od drugih to isto :/
2017 01 20
Preporuka četke? :) Kašljaju li vam tu i tamo mace ? :D
2017 01 20
Ima jedna dobra silikonska ali morala bi je pronaci negdje.Ja je nisam isprobala ali ljudi kazu da je puno bolja od furminatora a i nije tako skupa. Moj dosta cesto izbacuje dlake, valjda ima problema pa ne izbaci sve u jednom komadu
2017 01 20
Sve koje sam gledala i to u nekoliko dućana, mi izgledaju strašno grube. Ako pronađeš, javi. ;)
2017 01 20
Naš mačak isto ne voli po trbuhu.. ali moramo ga jel mu se inače jako zapetlja i nastanu one grude.. Neznam iskreno meni je furminator super ja imam maine coona i ima jako veliku i gustu dlaku i super mu skine tu podlaku.. ali vjv i ima još tih dobrih četka.. nadam se da ćete naći idealnu četku i pastu za svoju macu :)
2017 01 20
dio prođe probavnim traktom ali koliko sam ja primjetila moja dugodlaka večinu povrati...i to se baš vidi da je samo dlaka....ako to ne napravi s vremena na vrijeme onda se zabrinem...imali smo jednom tako problem,srećom riješili ga...uglavnom,ne brini ako je povrati
2017 01 20
> sprint206: > dio prođe probavnim traktom ali koliko sam ja primjetila moja dugodlaka večinu povrati...i to se baš vidi da je samo dlaka....ako to ne napravi s vremena na vrijeme onda se zabrinem...imali smo jednom tako problem,srećom riješili ga...uglavnom,ne brini ako je povrati Hvala. :) Da, znam da bljucnu, više me muči da se napinje, a ništa nema. Za sa još ne paničarim. Ulična je mačka, bila je bolesna, treba joj da se privikne. :)
2017 01 20
> HarleyQuinnCro: > Naš mačak isto ne voli po trbuhu.. ali moramo ga jel mu se inače jako zapetlja i nastanu one grude.. Neznam iskreno meni je furminator super ja imam maine coona i ima jako veliku i gustu dlaku i super mu skine tu podlaku.. ali vjv i ima još tih dobrih četka.. nadam se da ćete naći idealnu četku i pastu za svoju macu :) Četka mi više izgelda za okolinu mace, nego nju samu. Škicnem još. :)
2017 01 20
> HarleyQuinnCro: > Naš mačak isto ne voli po trbuhu.. ali moramo ga jel mu se inače jako zapetlja i nastanu one grude.. Neznam iskreno meni je furminator super ja imam maine coona i ima jako veliku i gustu dlaku i super mu skine tu podlaku.. ali vjv i ima još tih dobrih četka.. nadam se da ćete naći idealnu četku i pastu za svoju macu :) Došla je s 6,7mj. pa ju nismo još uspjeli priviknut na trbuh, sretna sam da da bilo što. Došla je s tim žmarcima i to režemo malo po malo. Hvala ti, vjerujem da hoćemo. ;)
2017 01 20
> ComeStai: > > sprint206: > > dio prođe probavnim traktom ali koliko sam ja primjetila moja dugodlaka večinu povrati...i to se baš vidi da je samo dlaka....ako to ne napravi s vremena na vrijeme onda se zabrinem...imali smo jednom tako problem,srećom riješili ga...uglavnom,ne brini ako je povrati > Hvala. :) Da, znam da bljucnu, više me muči da se napinje, a ništa nema. Za sa još ne paničarim. Ulična je mačka, bila je bolesna, treba joj da se privikne. :) Moj se isto tako napinjao i nije nista povratio, pitala veta kaze nije to nista strasno, pokusava izbaciti dlaku koja mu smeta. Bio isto ulicna macka. Kupovala sam u Pet shopu vitamine i pastu za izbacivanje dlake, pokazale su mi se najboljim.
2017 01 22