Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ostalo /

Razgovori /

Kako se rijesiti tudjih macaka?

Znaci naslov sve kaze kako se rijesit tudjih macaka iz dvorista..mi nemamo macke al.nas lagano zlostavljaju tudje.. neki dan sam dobila orhideju ostavila sam ju na balkonu i u roku pet min macka ju je unistila.. obuca ne smije ostat nigdje sve zapisaju macjih govana posvuda.. najgore kad se navecer penjem i skoci pred mene srce ce mi jednom riknut.. jel netko zna nrki prirodan nacin da nam ne ulaze neki miris, tvar,tekućina nesto sta im smeta? Od susjeda nista svibdrze macke i vani i unutra svako kaze moja nece moja nije.. tak da..
2017 02 16
nabavite oštrog psa.... ;) pa nek se usude doći...
2017 02 16
Drugi kucni ljubimci nisu rjesenje..
2017 02 16
I ja imam isti problem, cijelo dvorište mi je posrano! Pokušavali smo posipat bibera al nije pomoglo! Prije par mjeseci sam bila u Rimu (kvart je bio pun mačaka) i ljudi su mi rekli da pomaže kopriva! Posadili su ju oko ograde i mačke su prestale dolazit. Ne znam, probat cu to jer više ne znam što da radim!
2017 02 16
> Zrinkic26: > Drugi kucni ljubimci nisu rjesenje.. ne mora to biti neki krvoločni pas, dosta da je mali mješanac koji zalaje kad ih opazi i one ne dolaze blizu...ili da netko od vas počne lajati... x-)
2017 02 16
> SonjaSpoljaric: > > Zrinkic26: > > Drugi kucni ljubimci nisu rjesenje.. > ne mora to biti neki krvoločni pas, dosta da je mali mješanac koji zalaje kad ih opazi i one > ne dolaze blizu...ili da netko od vas počne lajati... x-) Immao jednog susjeda koji svaki put nadje novi nacin zlostavljanja tako da u njegovom sarenom izboru je cak bilo i desetak.pasa i to je trajalonoko dvije god.. kad vjetar puhne oni su lajali u svako doba dana tak da uopce mi ne trebaju ljubimci nikakvi trenutno..
2017 02 16
> SonjaSpoljaric: > > Zrinkic26: > > Drugi kucni ljubimci nisu rjesenje.. > ne mora to biti neki krvoločni pas, dosta da je mali mješanac koji zalaje kad ih opazi i one > ne dolaze blizu...ili da netko od vas počne lajati... x-) Hehehe neka si nabavi ono sta imamo mi na giardinima i na tržnicu, znaš onaj razglas sa zvukovima ptica grabežljivaca, koji služi za tjeranje drugih ptica...samo njoj bi se čuo lavež pasa, i to bi bilo najefikasnije naštimati na nekakav senzor.....da kad senzor registrira pokret mačke onda pušta snimku laveža....😂😂😂
2017 02 16
onda bi se našao koji pametan susjed pa bi prijavio ometanje privatnosti... :)
2017 02 16
sjećam se da je bila slična tema, al za golubove...prešutit ću rješenja....
2017 02 16
> SonjaSpoljaric: > > Zrinkic26: > > Drugi kucni ljubimci nisu rjesenje.. > ne mora to biti neki krvoločni pas, dosta da je mali mješanac koji zalaje kad ih opazi i one > ne dolaze blizu...ili da netko od vas počne lajati... x-) Samo da se taj mali mjesanac koji laje na macke ne pretvori u mog malog mjesanca koji zbog macaka laje na mene. Imam maloga pasica koji je u pocetku lajao na macke koje bi dolazile u nas vrt.S vremenom sam te macke pocela hranit, a moj pasic je prestao na njih lajat,sprijateljili su se i sav je sretan kad ih vidi. Danas kad vidi da su macke u vrtu i cekaju poredane ko boce na svoj obrok, dode meni i lajanjem me upozorava da su gosti stigli , da" restoran" trebam otvorit , i sta vise cekam :) . Savjet za otvaracicu teme nemam. Macke su inace sta se tice nuzde jako uredne zivotinje. Ove moje sam vise puta vidila kako uz zid vrta kopaju rupicu u njoj obave nuzdu i onda je pristojno zakopaju. zanimljivo mi je da sve to rade uravo uz taj zid a ne na sred vrta ili uz kucu.
2017 02 16
I ja mislim da su macke uredne sto se tice nuzde ne seru u svojim dvoristima nego tudjim..
2017 02 16
I ja iz iskustva znam da su mačke iznimno uredne životinje i nisam znala da ostavljaju svoj izmet na otvorenom jer je pravilo da mačke svoj izmet uvijek i obavezno zakapaju kako ih neprijatelj ne bi po tome nanjušio, a to znači da uvijek nađu neki meki teren (zemlju) gdje izmet ostave i pokriju (zakopaju). Imam mačka koji je kućni ali puno vremena provodi vani i ima svoj teren po kojem se kreće, u kući ima pijesak koji gotovo nikada ne koristi (ali zlu ne trebalo, ima ga), a kada treba obaviti nuždu grebe po vratima i traži van kao da je pas :") . Iznimno, tijekom ove zime kada je pao snijeg i sve zamrzlo vani, nije mogao nigdje obavljati nuždu pa je pronašao zemlju tik uz temelje kuće i tamo "izorao" sav prostor koji nije bio prekriven snijegom i obavljao nuždu, a nije to radio niti na snijegu, niti na balkonu, niti po asfaltu oko kuće. Eto, žao mi je što imaš tako ružnih iskustava jer ja sam inače obožavateljica mačaka i ne smijem ni pomisliti na metode tjeranja mačaka ili nedajbože nečeg drugog goreg od toga!
2017 02 16
> Zrinkic26: > I ja mislim da su macke uredne sto se tice nuzde ne seru u svojim dvoristima nego tudjim.. :') :') :') :') :') Oprosti, znam da tebi nije smiješno, ali ovo me tako nasmijalo :) Staviti nešto jako smrdljivo, možda ocat, ili uzeti onu spricu sa vodom za sprejanje rublja prije peglanja, pa kad ih vidite poskropiti ih, s vremenom bi se naucile (od toga im neće biti baš nikakva škoda ali uopće ne vole vodu pa zato)
2017 02 16
inače ne dolaze ako su site.. :D
2017 02 16
Moja susjeda ima 5,6 mačaka i sve seru po komšiluku! Poseru mi se nasred dvorišta,terase,stepenica,vrta...svaki dan! Žena je malo čudna i samo ih dovlači nove i hrani ih mlijekom pa mačke nemaju normalna govna nego proljev! Svu su mi salatu posrale, prala sam to sa spužvicom! Grozno! Sin se ne može igrati u dvorištu,trčati po travi jer su govna posvuda! Na početku sam to kupila i prala a onda sam rekla gospođi nek ih ona skuplja! Al to nije riješenje... neugodno mi ju zvati stalno (svaki dan) uopce ne želim tuđe mačke a pogotovo ne njihova govna! Da ne spominjem kako cijelu noc vrište i jaucu pod prozorom. Al to je manji problem, govna ce me izludit!
2017 02 16
1 2 3 4 5 Sljedeći