Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljubav, obitelj, djeca, psihologija /

Razvodi, prekidi /

Njegova mama me ne voli

U vezi smo 6 mjeseci i stvarno nam je super, on je igrom slucaja upoznao moje i oni su njime odusevljeni. Ja njegove nisam upoznala, tj samo sestru jesam i odmah sam skuzila da joj nisam sjela. I prije par dana mi posalje razgovor izmedu njega i mamice da kako sam ja zlocesta i nisam ono sta njemu predstavljam. I stvarno, branio me svakom porukom. I meni je rekao da on nije mamin sincic i da ima svoje ja i ako me ostavi da ce me ostavit jer sam mu nesto napravila a ne zato sta je mama tako rekla..al svakako mi nije svejedno. Kako god, ona mu je majka a ona mu je sestra. Ja sam tu samo cura, iako planira buducnost sa mnom, skupljamo novce za stan. I jos mi je nadodao da mu je za svaku bivsu curu nasla manu ali nikad nije ovako uskocila i da je to sigurno zato sta je skuzila da sa mnom misli ozbiljno. On bi se zbog mene preselio jer ne zivimo bas blizu, a on je cak malo problematican pa joj mozda i to ne odgovara..bas ne znam. Imate li vi slicna iskustva ili savjet, kako da se ja ponasam sad? Nakon svega ovoga ne znam kako cu je ikad upoznati
2017 02 18
"...on je cak malo problematican pa joj mozda i to ne odgovara..bas ne znam..." Mozes li molim te pojasniti ovo da je problematičan?
2017 02 18
...da to.. problematican.. i mene zanima
2017 02 18
Tina koliko imate god..?
2017 02 18
> Zrinkic26: > Tina koliko imate god..? 23 i ja i on
2017 02 18
> goranaaa22: > "...on je cak malo problematican pa joj mozda i to ne odgovara..bas ne znam..." > Mozes li molim te pojasniti ovo da je problematičan? to se odnosi da je prije cca 5 god imao problema sa zakonom, pa se cak navuko i na travu i njoj to naravno nije pasalo, ne znam kome bii i ona njega jos smatra takvim..al to je sve iza njega. A mi se dosta dugo poznajemo da bi ja njemu okrenula leđa zbog svega sto je bilo prije
2017 02 18
Mlada si,mada sam ja sa 21 godinom postala majka i mislim da sam svoj posao mame dobro odradila i nikada se ne bi miješala u vezu svog djeteta. Očito je ta mama malo zastranila sa razmišljanjem i boji se da će ostati bez ljubimca. Drugo, briga te za njegovu majku ako ima razmišljanje kako si navela-da te neće ostaviti radi mamine volje. Ako ste financijski neovisni ne vidim problem da danas sutra odete na stan. pobogu , nećeš živjeti s njegovom mamom. Mogu ti biti mama po godinama i kroz život me toliko puno ljudi nije voljelo ni simpatiziralo ali išla sam dalje sa onima koji me vole. I mišljenja sam da trava nije problem.
2017 02 18
donosiš zaključke prije nego si je upoznala, idi je upoznaj pa ćeš znati na čemu si...
2017 02 18
Ako si zaključak donjela samo zbog par poruka,zaboravi ih i kreni ponovo .vjerojatno je majka zabrinuta da nece imati dovoljno čvrste ako se odseli od nje,ako je posrnuo uz njenu kontrolu da ce i uz tvoju.mater puse na hladno jer je sad debelo punoljetan i moze debelo odgovarati pred zakonom.zaboravi sve i kreni od početka kad sa nisi nista pročitala ,a na dragog pripazi imaj sve 4 otvorene ;)
2017 02 18
> tina1501: > > goranaaa22: > > "...on je cak malo problematican pa joj mozda i to ne odgovara..bas ne znam..." > > Mozes li molim te pojasniti ovo da je problematičan? > to se odnosi da je prije cca 5 god imao problema sa zakonom, pa se cak navuko i na travu i njoj to naravno nije pasalo, ne znam kome bii i ona njega jos smatra takvim..al to je sve iza njega. A mi se dosta dugo poznajemo da bi ja njemu okrenula leđa zbog svega sto je bilo ti i dalje napominješ da je malo problematičan..... ;)
2017 02 18
> SonjaSpoljaric: > donosiš zaključke prije nego si je upoznala, idi je upoznaj pa ćeš znati na čemu si... Pa i ona je osuđena kao loša za njega bez da su je uopce upoznali....:s > Sanja8888: > Ako si zaključak donjela samo zbog par poruka,zaboravi ih i kreni ponovo . I don't think so. Maloj djeci se možda treba prijeći preko izrečenih stvari jer ne znaju što misle, ali ovo su odrasle žene koje bez povoda nekog-blate. Čemu? >vjerojatno je majka zabrinuta da nece imati dovoljno čvrste ako se odseli od nje,ako je posrnuo uz njenu kontrolu da ce i uz tvoju. Kakvu kontrolu?:o Ovo je odrastao čovjek. Ako majka misli da joj sinu treba nekakav nadzor i u ovoj dobi, mozda ga je trebala strpati u neku mentalnu instituciju, a ne tražiti mu skrbnika među partnericama. ;)
2017 02 18
Ako je prava ljubav u pitanju, nema te prepreke koja ju može smetati. Vi dvoje odlučujete o svojoj budućnosti i nitko drugi. Tko je kome drag ili ne, nemoj se sa tim zamarati. Poruke od mame neka ne čita i ne pokazuje tebi ...savjet neka ih odmah briše . Budite sretni i živite ovaj život , uživajte! Dvoje koji se istinski vole mogu sve! :")
2017 02 18
Mozda griješim ali ako cura kaze da ga majka jos vidi takvog ("problematičnog ")svakoj nasla zamjerku ,takav mi se zaključak sam nekako nametnuo.
2017 02 18
Iz iskustva: mamice koje se mješaju od početka, mješati će se uvijek u sve...ja ih nazivam vegetama (vegeta - u sve se mješa :) ) Ako imaš mogućnosti živite sami, i ako si sigurna da je on onaj pravi, onda nemoj dopustiti da vam se ni mama ni bilo tko miješa u život. Treba od početka postaviti granice. Sretno!
2017 02 18
draga, na temelju čega je njegova mama odlučila da te ne voli? nisam to baš razumjela..
2017 02 18
1 2 3