Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ostalo /

Razgovori /

Prodaja na Hreliću

Ima li tko kakvog iskustva s prodajom na hreliću ili bilo kakvu informaciju za podijeliti? Isla bi probati prodati neke stvari a na internetu ne nalazim nikakvu korisnu info. Hvalaaa :)
2017 02 18
Ideš u glavnu zgradu i kupis mjesečnu kartu. To je to. Parcele su očajno označene, nije loše doći dan ranije da pogledas gdje se uopće nalazi ta tvoja zakupljena.
2017 02 19
> Uljeshura: > Ideš u glavnu zgradu i kupis mjesečnu kartu. To je to. > Parcele su očajno označene, nije loše doći dan ranije da pogledas gdje se uopće nalazi ta tvoja zakupljena. Hvalaaa :) Znas koliko kosta ta mjesecna karta?
2017 02 19
Uh, zaboravila sam...:/ Mozda oko 150 kn ali zbilja me nemoj drzati za rijec...:/ S tim da smo mi u to vrijeme nabasale na nekakvu akciju jer smo dosta prije prvoga u mjesecu od kada vrijede karte došle predbiljeziti se, i za isti iznos dobile pravo mjesec i pol dana izlaganja umjesto uobicajenih mjesec. Ako imaš malo robe i ne isplati ti se plaćati, možeš doći srijedom i tutnuti kontroloru (ako ga uopće bude bilo) 20-30 kn za kavu (subotu i nedjelju to ne preporučam raditi jer je prevelika gužva i ne znaš jesi li zauzela nečiju rezerviranu ploču, pa ce te možda netko otjerati).
2017 02 19
> Uljeshura: > Uh, zaboravila sam...:/ Mozda oko 150 kn ali zbilja me nemoj drzati za rijec...:/ > S tim da smo mi u to vrijeme nabasale na nekakvu akciju jer smo dosta prije prvoga u mjesecu od kada vrijede karte došle predbiljeziti se, i za isti iznos dobile pravo mjesec i pol dana izlaganja umjesto uobicajenih mjesec. > Ako imaš malo robe i ne isplati ti se plaćati, možeš doći srijedom i tutnuti kontroloru (ako ga uopće bude bilo) 20-30 kn za kavu (subotu i nedjelju to ne preporučam raditi jer je prevelika gužva i ne znaš jesi li zauzela nečiju rezerviranu ploču, pa ce te možda netko otjerati). okej, budem procijenila kad vidim koliko cu stvari skupit po doma isplati li se ici ili ne :) puno ti hvalaa :) :)
2017 02 19