Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Ideje /

Kvržica na vratu

Pozdrav, dame! Molim vas savjet, ako koja zna možda.. Nisam ovih dana u mogućnosti otići kod doktora, pa da barem probam vidjeti tu.. Ugl, povremeno mi se javlja kvržica ispod brade(točnije taman na sredini) svakih 20-ak dana se pojavi, i za dan, dva se povuče, no nikad me nije pretjerano boljelo.. do jučer, tokom noći mi je malo narasla i cijelu noć me boljelo i sad ne mogu baš dignuti glavu.. Ima li koja iskustva s time?
2017 02 19
Oprosti ali zašto se s tim zajebavas kad ti tako moram reci ?
2017 02 19
Ne zajebavam se, otići ću svakako. samo ovih dana ne mogu.
2017 02 19
Sutra kako god doktoru. Privatnom ili bilo kojem. Ne želim te plašiti ali moj bivši može je imao isto tako na vratu kvržicu i ima rak limfnog čvora. Oprosti ako sam direktna i gruba ali sto prije odes vidjeti šta se događa ces i ti prije biti mirna. Ne mora biti ništa ali za svoj mir idi sutra odmah doktoru kako god.
2017 02 19
Slazem se,sto prije kod doktora odite !
2017 02 19
Hoću, da.. očekivala sam neke umirujuće odgovore, ali nisu baš :')
2017 02 19
Može biti upala žlijezde slinovnice, ili reaktivni limfni čvor (nakon neke upale u području glave/vrata). Obično su upale bolne, a maligne bolesti češće idu bez bolova. Ipak bi bilo dobro da odete liječniku.
2017 02 19
> Sienna8: > Hoću, da.. očekivala sam neke umirujuće odgovore, ali nisu baš :') Znam da jesi ali nekad čovjek ne može biti drugačiji nego iskren. Nešto sigurno jeste kad ti se to malo malo upali. Ne znaci da mora biti opasno u ovoj mjeri koju sam opisala. Ja bas prolazim to razdoblje bolesti u obitelji jer mi je to otac kćeri i uz sve kemoterapije se nadam da će biti sve ok. Na vrijeme se otkrilo i nije se nigdje proširilo. Ima 34 godine. Šta drugo da ti kažem osim idi molim te doktoru.
2017 02 19
Doktoru!!! i bravo za Leny :-) (nadam se da će bivši biti ok, držimo fige)
2017 02 19
Ma znam, cijenim iskrenost. Hvala :) Otići ću, ako ništa drugo privatno, jer nisam trenutno u mjestu gdje radi moja doktorica.
2017 02 19
> mirnaz: > Doktoru!!! > i bravo za Leny :-) (nadam se da će bivši biti ok, držimo fige) Hvala ti, i ja se nadam i vjerujem. Iako je bivši dosta smo povezani i sok mi je samo takav. Ni u najluđim snovima nisam mogla vjerovati da će se takvo nešto desiti pogotovo jer smo maltene u isto vrijeme otkrili da smo bolesni. Samo sto je kod mene za sad sve pod kontrolom.
2017 02 19
Limfni čvorovi najčešće reagiraju kod neke upale u organizmu. Ovo što je Lenymoda opisala je puno rijeđi slučaj....moj muž je prebolio limfom, ali mu nikada nije izbio čvorić na vratu niti igdje drugdje na tijelu...njemu su izbijali po unutarnjim organima i zato je bolest ustanovljena u zadnjem stadiju :( Ali u svakom slučaju doktoru pa neka on pogleda.
2017 02 19
> Sienna8: > Ma znam, cijenim iskrenost. Hvala :) > Otići ću, ako ništa drugo privatno, jer nisam trenutno u mjestu gdje radi moja doktorica. Za svoj mir otiđi jer će ti biti lakše. I zbog bola i psihe. Vjerujem i nadam se da nije ništa opasno i da će brzo proći. Želim ti od srca sve najbolje 😊
2017 02 19
> Lenymoda: > > mirnaz: > > Doktoru!!! > > i bravo za Leny :-) (nadam se da će bivši biti ok, držimo fige) > Hvala ti, i ja se nadam i vjerujem. Iako je bivši dosta smo povezani i sok mi je samo takav. Ni u najluđim snovima nisam mogla vjerovati da će se takvo nešto desiti pogotovo jer smo maltene u isto vrijeme otkrili da smo bolesni. Samo sto je kod mene za sad sve pod kontrolom. sretno <3
2017 02 19
> supermamica: > Limfni čvorovi najčešće reagiraju kod neke upale u organizmu. > Ovo što je Lenymoda opisala je puno rijeđi slučaj....moj muž je prebolio limfom, ali mu nikada nije izbio čvorić na vratu niti igdje drugdje na tijelu...njemu su izbijali po unutarnjim organima i zato je bolest ustanovljena u zadnjem stadiju :( > Ali u svakom slučaju doktoru pa neka on pogleda. Supermamica sada je suprug dobro? Jel i vama doktor rekao da kad se izliječis od njega da je to rak koji se ne vraća i da su šanse za izlječenje jako velike? Možda sam ja samo naivna ili sam nešto krivo čula i povezala 😟
2017 02 19
1 2 3