Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Slobodno vrijeme i hobiji /

Putovanja, odmori /

Ljetovanje pomoć,iskustva

Curke molim Vas za pomoć i sve ideje su dobrodošle😊 Htjela bih s dečkom otići negdje na more,ali više nemamo ideja! Obišli smo već cijelu Istru,Dubrovnik i Split,a htjeli bi neko mjesto gdje je lijepo,čisto more i da se navečer da prošetati po mjestu (da je malo veći centar) pa ako a netko ima prijedloga ili nekih iskustava molim Vas da mi pomognete i predložite :)
2017 02 26
Tenerife. Svakako ce te izaci manje nego tjedan dana ljetovanja u Dubrovniku :') :')
2017 02 26
Ja definitivno preporučam Brijune i Biograd na Moru <3 <3
2017 02 26
vodice kad nije vodička
2017 02 26
Nin, mali gradić kod Zadra, provela sam ljetovanja u djetinjstvu tamo i bas obozavam taj gradić,mali,a ima puno znamenitosti,plaza pjescana,more toplo i cisto... :)
2017 02 27
Meni je Cres prekrasan, par godina smo ljetovali tamo, bas u gradu Cresu. Od vikend naselja Melin do grada je lijepa setnica, max 10min, grad je taman, ima neki poseban stih. Sam otok nudi dosta za vidjeti, Lubenice vrijedi pogledati, u Belom mi je najljepsi pogled, stvarno posebno, Osor je lijep, ima jos toga mi nismo stigli obici. I ako ste ljubitelj janjetine svakako konoba Bukaleta, cijene nisu previsoke, a hrana je stvarno fina (preporuka jela od janjetine).
2017 02 28
> tyrisx: > Meni je Cres prekrasan, par godina smo ljetovali tamo, bas u gradu Cresu. Od vikend naselja Melin do grada je lijepa setnica, max 10min, grad je taman, ima neki poseban stih. Sam otok nudi dosta za vidjeti, Lubenice vrijedi pogledati, u Belom mi je najljepsi pogled, stvarno posebno, Osor je lijep, ima jos toga mi nismo stigli obici. I ako ste ljubitelj janjetine svakako konoba Bukaleta, cijene nisu previsoke, a hrana je stvarno fina (preporuka jela od janjetine). Osvojila si ga janjetinom,sad si je vec zacrtao Cres i gotovo.. :) Curke hvala puno,ako imate jos sta na pameti slobodno javite❤️
2017 03 01
Rab
2017 03 05
Novalja
2017 03 06