Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

Električna četka

Ima li netko tu famoznu četku za ravnanje kose i vrijedi li to išta?
2017 02 26
Mislim da je ovo milijunti put da to netko pita. x-) (Pritom zaista ne mislim ništa loše ;) ) Obično vele da ne pomaže osobito. :/
2017 02 26
> Uljeshura: > Mislim da je ovo milijunti put da to netko pita. x-) (Pritom zaista ne mislim ništa loše ;) ) > Obično vele da ne pomaže osobito. :/ Hvala ti, nisam vidjela ranije rasprave na tu temu, sorry ;)
2017 02 26
Sestra je kupila i grozna je barem meni. Full petlja kosu i cupa...
2017 02 26
> TattooGirl: > Sestra je kupila i grozna je barem meni. Full petlja kosu i cupa... Tenks, mislim da ću onda odustati od kupnje ;)
2017 02 26
e jebemu miša, ja sam baš mislila investirat u nju, al sam isto čula da nije ništa bolja od pegle :/
2017 02 26
Da vrijedi bil ga prodavalo za daj sta das?
2017 02 26
> cipelitza: > Da vrijedi bil ga prodavalo za daj sta das? I to što kažeš... vidim da su cijene od 70 pa do 200 kuna!?!?!
2017 02 26
> natko123: > > cipelitza: > > Da vrijedi bil ga prodavalo za daj sta das? > I to što kažeš... vidim da su cijene od 70 pa do 200 kuna!?!?! Oujea. A na netu nikad nije bila skuplja od 150. A ne vrijedi 15.
2017 02 26
> natko123: > > TattooGirl: > > Sestra je kupila i grozna je barem meni. Full petlja kosu i cupa... > Tenks, mislim da ću onda odustati od kupnje ;) Meni je ipak pegla nekako najbolja. I to uvijek od Remingtona. Tako da ako trazite nesto za ravnanje kose bolje kupite peglu nego tu cetku... Kazem sestra kupila ja sam kod nje doma probala i uzas... Sad kad god dodem kod nje vidim da ta cetka i dalje stoji na polici. Uopce ju ne koristi niti ona ni mama... Tako da... bacila je novac bzvz...
2017 02 26
> marmil25: > e jebemu miša, ja sam baš mislila investirat u nju, al sam isto čula da nije ništa bolja od pegle :/ Po meni je cak i ona pegla za kosu iz Plodina sto dodje nekih 30-40kn bolja od te cetke...
2017 02 26
> TattooGirl: > > natko123: > > > TattooGirl: > > > Sestra je kupila i grozna je barem meni. Full petlja kosu i cupa... > > Tenks, mislim da ću onda odustati od kupnje ;) > Meni je ipak pegla nekako najbolja. > I to uvijek od Remingtona. > Tako da ako trazite nesto za ravnanje kose bolje kupite peglu nego tu cetku... > Kazem sestra kupila ja sam kod nje doma probala i uzas... > Sad kad god dodem kod nje vidim da ta cetka i dalje stoji na polici. Uopce ju ne koristi niti ona ni mama... > Tako da... bacila je novac bzvz... Ma nije za mene, ja imam kratku kosu, nego sam ju mislila kupiti za kćer koja siiiilno želi ravnu kosu, a ne želim da se pegla još...pa sa mislila da je ovo sretnije rješenje.
2017 02 26
Ma ništa ne valja i ja bacila 150 kn na nju, na kraju sam poludila i prodala je nekome na krpicama za 40kn samo da ju ne gledam vise. Kinesko smeće nis drugo. Sam čupa bezveze kosu, meni kaj imam ravnu kosu nece ispeglati ove najmanje valove koje dobim od spavanja.
2017 02 27
Ja sam kupila takvu četku u Lidlu. 120 kn. Moja kosa je blago kovrčava, da ne velim jače valovita i prilično je zahvalna za rad, nije suha kako kovrčava kosa zna inače biti i farbam se u srednje blond sa nekim ostacima pramenova blajhom na vrhovima. Čula sam isto svašta loše no uzela sam četku u Lidlu jer sam znala da je mogu vratiti u roku 30 dana bez objašnjenja pa rekoh da vidim jel valja ikaj. Meni je super. Puno bolja od pegle (od nje mi bude metlasta često), puno prije sam gotova, kosa se lijepo ponaša, duže mi drži čak. No kako sam napomenula, moja kosa je zahvalana za sve.
2017 02 27
> TattooGirl: > > natko123: > > > TattooGirl: > > > Sestra je kupila i grozna je barem meni. Full petlja kosu i cupa... > > Tenks, mislim da ću onda odustati od kupnje ;) > Meni je ipak pegla nekako najbolja. > I to uvijek od Remingtona. > Tako da ako trazite nesto za ravnanje kose bolje kupite peglu nego tu cetku... > Kazem sestra kupila ja sam kod nje doma probala i uzas... > Sad kad god dodem kod nje vidim da ta cetka i dalje stoji na polici. Uopce ju ne koristi niti ona ni mama... > Tako da... bacila je novac bzvz... Također imam orglu i cetku i svakako cetka niti ne opegla dok remington oegla u 2 poteza ajde 3 opegla lijepu kosu...
2017 02 27