Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Može pomoć..?

Nevezano za ovu stranicu, ali jako me zanima.. Dakle na jednoj stranici (Moje stvari) našla sam Adidas Superstar tenisice. Odlučim se za jedne, kažem da bi naručila njih.Oni su tu moju poruku pročitali, ali nisu ništa odgovorili. Ja nisam ostavljala nikakve svoje podatke, a oni nisu odgovorili da je narudžba zaprimljena i da ih naručuju, dakle ništa. E sad, ja bih odustala od narudžbe i sad me zanima mogu li oni to otkazat, jer čim sam napisala da bi možda ipak odustala njihov odgovor je odmah bio "a već sam ih naručila i platila". Ima li itko iskustva s tim? Mogu li ipak odustat od narudžbe, tj. mogu li je oni otkazat ili baš moram sad to uzet?
2017 02 27
Ne morate uzeti ;)
2017 02 27
> MarijaMiho: > Ne morate uzeti ;) Bez obzira što su mi rekli da su ih platili i naručili? Iako ne znaju nikakve moje podatke?
2017 02 27
> afrika0804: > Nevezano za ovu stranicu, ali jako me zanima.. Dakle na jednoj stranici (Moje stvari) našla sam Adidas Superstar tenisice. Odlučim se za jedne, kažem da bi naručila njih.Oni su tu moju poruku pročitali, ali nisu ništa odgovorili. Ja nisam ostavljala nikakve svoje podatke, a oni nisu odgovorili da je narudžba zaprimljena i da ih naručuju, dakle ništa. E sad, ja bih odustala od narudžbe i sad me zanima mogu li oni to otkazat, jer čim sam napisala da bi možda ipak odustala njihov odgovor je odmah bio "a već sam ih naručila i platila". Ima li itko iskustva s tim? Mogu li ipak odustat od narudžbe, tj. mogu li je oni otkazat ili baš moram sad to uzet? Dragi bogo.. ajd se pročitaj.. Nisi dala nikakav podatak.kakva je to narudzba? Nis ti ne odgovori ne uzme podatak.. da to nisu one fejkuse iz bosne preprodavacice?
2017 02 27
Naravno da ne moraš uzeti. Da su iole ozbiljna stranica, odmah bi javili da je narudžba zaprimljena, tražili podatke, jasno rekli uvjete poslovanja. Po FB stranici bih rekla da su, ako ne prevaranti, krajnje neozbiljnji. I da to nije dakako nikakva firma, nego netko naručuje kineske fejkove. Ne vidim također nigdje ni poruke zadovoljnih kupaca. Ja bih zaobišla. :)
2017 02 27
> afrika0804: > > MarijaMiho: > > Ne morate uzeti ;) > Bez obzira što su mi rekli da su ih platili i naručili? Iako ne znaju nikakve moje podatke? ziher si i "narudzbenicu" dobila, kao dokaz "narudzbe"
2017 02 27
Mislim da nisu jer mi je prijateljica kupila tenisice kod njih i sve je okej bilo. Sve šta sam pitala imaju li broj koji mi odgovara. Kad su rekli da ima, ali da ih treba naručit rekla sam da može. Onda tri dana nikakav odgovor dok ja nisam jutros napisala mogu li odustat i sad su odjedanput naručili. Okej, i da jesu mene samo zanima mogu li oni tu narudžbu otkazat. Jer i da je naručila gdje će ih poslat, ja nisam ostavila svoju adresu.
2017 02 27
> afrika0804: > > MarijaMiho: > > Ne morate uzeti ;) > Bez obzira što su mi rekli da su ih platili i naručili? Iako ne znaju nikakve moje podatke? Ma neka se "slikaju"...kultura na nivou...ni "hvala" ni "cujemo se"...ne moras uzeti
2017 02 27
> Poisene: > Naravno da ne moraš uzeti. Da su iole ozbiljna stranica, odmah bi javili da je narudžba zaprimljena, tražili podatke, jasno rekli uvjete poslovanja. > Po FB stranici bih rekla da su, ako ne prevaranti, krajnje neozbiljnji. I da to nije dakako nikakva firma, nego netko naručuje kineske fejkove. > Ne vidim također nigdje ni poruke zadovoljnih kupaca. > Ja bih zaobišla. :) Fejk jesu, to znam i nije mi bilo bitno. Iz nekih drugih razloga sam odlučila odustati, bitno mi je da znam mogu li to napraviti ili ne.
2017 02 27
> afrika0804: > > Poisene: > > Naravno da ne moraš uzeti. Da su iole ozbiljna stranica, odmah bi javili da je narudžba zaprimljena, tražili podatke, jasno rekli uvjete poslovanja. > > Po FB stranici bih rekla da su, ako ne prevaranti, krajnje neozbiljnji. I da to nije dakako nikakva firma, nego netko naručuje kineske fejkove. > > Ne vidim također nigdje ni poruke zadovoljnih kupaca. > > Ja bih zaobišla. :) > Fejk jesu, to znam i nije mi bilo bitno. Iz nekih drugih razloga sam odlučila odustati, bitno mi je da znam mogu li to napraviti ili ne. trebalo bi ti postati bitno. u kontekstu davanja svoje adrese za takve narudzbe. jer bi najprije mogla dobit cestitku s carine.
2017 02 27
Ne narucujte fejk
2017 02 27
> cipelitza: > > afrika0804: > > > Poisene: > > > Naravno da ne moraš uzeti. Da su iole ozbiljna stranica, odmah bi javili da je narudžba zaprimljena, tražili podatke, jasno rekli uvjete poslovanja. > > > Po FB stranici bih rekla da su, ako ne prevaranti, krajnje neozbiljnji. I da to nije dakako nikakva firma, nego netko naručuje kineske fejkove. > > > Ne vidim također nigdje ni poruke zadovoljnih kupaca. > > > Ja bih zaobišla. :) > > Fejk jesu, to znam i nije mi bilo bitno. Iz nekih drugih razloga sam odlučila odustati, bitno mi je da znam mogu li to napraviti ili ne. > trebalo bi ti postati bitno. u kontekstu davanja svoje adrese za takve narudzbe. jer bi najprije mogla dobit cestitku s carine. Zato i pitam ovdje ima li itko takva iskustva? Jer ne znam šta mogu očekivat
2017 02 27
Ma zaboravi to. Ništa se neće dogoditi i ništa ti ne mogu. Al drugi put se razmisli prije nego krenes bilo šta narucivati, iz više razloga.
2017 02 27
> Uljeshura: > Ma zaboravi to. Ništa se neće dogoditi i ništa ti ne mogu. Al drugi put se razmisli prije nego krenes bilo šta narucivati, iz više razloga. Ma računam prijateljica je naručila iste kod njih, nosi ih svaki dan već nekoliko mjeseci i u odličnom su joj stanju, zato mi je sve to bilo okej. Inače rijetko kad naručivam stvari na ovaj način. Al eto,oni kažu da su ih naručili samo me to bunilo.
2017 02 27