Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Svakodnevica /

Dućani, artikli, rasprodaje /

Mango povrat odjeće

Bok, zanima me kakva su vaša iskustva s povratom/zamjenom odjeće u MNG trgovinama? Prije 3 dana kupila sam haljinu koja je nakon 1 nošenja pukla na jednom mjestu na rukavu, tj rasparala se po šavu. Da je na nekom drugom mjestu, ili da mi je bila preuska mislila bih da je problem u meni i ne bih ništa poduzela. Ali da pukne nakon jednog nošenja... Imam račun, etiketu, vrećicu. Zanima me prihvaćaju li povrat nošene oštećene odjeće? I ako ne nađem nešto u trgovini mogu li mi oni naručiti u webshopu artikl u većoj vrijednosti? Unaprijed hvala!
2017 03 16
svakako otiđi i reklamiraj oštećenje jer radi se o grešci u proizvodu! ja sam imala slično iskustvo sa Zarom, kupila sam tajice koje su pukle na šavu, mogla sam to zašiti ali nisam htjela jer radi se o nečem što sam skupo platila i to se nije smjelo dogoditi nakon jednog nošenja. Odnijela sam u trgovinu sa računom, bez pogovora i šutke su mi vratili novce, nisu ni pitali želim li nešto drugo u zamjenu! Dakle, apsolutno imaš pravo na povrat novca bez obzira na njihov običaj da li primaju nazad kupljeno ili ne!
2017 03 16
Slažem se. Ova haljina nije bila skupa, ali ako se spontano podere nakon jednog nošenja, možda je ipak najskuplji komad odjeće koji imam :D
2017 03 16
Upravo tako! I budi uporna ako te pokušaju otpiliti, odmah traži voditelja trgovine i vidjet ćeš, sve ćeš riješiti u trenu! Sretno! x-)
2017 03 16
> FlyGirl5: > Upravo tako! I budi uporna ako te pokušaju otpiliti, odmah traži voditelja trgovine i vidjet ćeš, sve ćeš riješiti u trenu! > Sretno! x-) Hvala! Javim ishod :)
2017 03 16
Zamijenila za narudžbu s web shopa,bez problema😊
2017 03 17
Super! :")
2017 03 20