Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Slobodno vrijeme i hobiji /

Putovanja, odmori /

Global Travel iskustva

Bok cure, jel ima koja iskustava s ovom agencijom? Škicam ih već par dana i imaju na prvi pogled stvarno super ponude, dosta povoljnije od ostalih agencija.. Čitala sam malo komentare na forum.hr, nema ih puno ali uglavnom nisu baš sjajni, bilo je i otkaza putovanja, loših vodiča i organizacije.. A ja se sve nadam da ipak ima i pozitivnih iskustava, stoga heeelp! ;)
2017 03 16
Decko i ja smo isli sad za novu godinu s njima u Poljsku i nije bilo nikakvih problema oko puta. Sve sto je bilo navedeno smo obisli, imali smo dosta slobodnog vremena, vodic je bio odlican. Jedina zamjerka je sto do zadnjega nismo znali hocemo li ici. Navodno, ukoliko nema putovanja, jave 10 dana ranije. Medutim nama nisu znali reci ni 5 dana ranije ide li se. Slala sam mailove i zvala, ali vjesto su izbjegavali odgovor.
2017 03 17
Super za vas, baš mi je drago to čuti :) ali ovo da do zadnjega čovjek ne zna na čemu je, to mi se definitivno ne sviđa. Pogotovo jer nisam iz Zg pa si trebam prije organizirati dolazak i sve i zamisli da dođem spremna i poljubim vrata..
2017 03 17
Ni meni se nije svidalo jer je bila nova godina i htjeli smo nekamo ici. Doslovno sam morala po tri maila slati da bi mi dali odgovor da se 'NADAJU DA SE SIGURNO IDE' I time mi opet nisu bili nista rekli. :D Jedina zamjerka je to, sto se nas tice. Ali nije bas mala stvar ne znati do zadnjega idemo li
2017 03 17
Ne bih nikome preporučila ovu agenciju. Izvlače novac iz vas na fakultativne izlete, a ne daju račun i ne odgovaraju na žalbe. Izbjegavajte!
2020 10 16
hotellook.tp.st/3lYzJHDL je meni daleko najbolja i najpreglednija stranica za rezerviranje hotela/hostela i zadnjih godinu-dvije gotovo jedino nju koristim za bukiranje.nemam apsolutno nikakvih zamjerki,naprotiv u velikom broju slučajeva hoteli bukirani na ovaj način puno su jeftiniji nego na licu mjesta,čak jeftiniji nego na ostalim sajtovima za bukiranje.
2021 02 14