Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Pakiranje za postu

Cure, kako vi pakirate malo vece torbe? Trebala bi poslat al neznam kako zapakirat :/
2017 03 30
Kupim u knjizari onaj smedji, krep papir. Bas sam nedavno slala postom vecu, putnu torbu. Stavila sam je u vrecicu, zalijepila vrecicu pa upakirala u taj smjedji papir (0,90kn) i stiglo bez problema :D
2017 03 30
Hvala ti :)
2017 03 30
Nema na cemu :")
2017 03 30
U dobru vrećicu jednobojnu i čvrstu, tipa ja često uzmem Jack& Jones, najneuštivija :') i izvrnem je da bude totalno crna i zalijepim bijeli papir uočljiv :) sa podacima i pohevtam je dobro. čak sam znala djelomično izvući ručku da se može nositi tako :) Bijela jača još bolje. Vodila se tim kako trgovine šalju iz udaljenih država, ako to stigne i u tanjim vrećama, zašto nebi ovo moglo ići..pa neće plutat oceanom. A često uzmem i kuverte sa mjehurićima, one veće pa ih krojim po želji. Nekad i manje, kako kad kupim i ovisi što šaljem.
2017 03 30
Ako ti je dovoljno veliko..od starog kalendara ..jako je fini i čvrsti papir..bijela strana naravno odozgo..zalijepim dva lista i pakiram..Eto..ja tako pakiram..reciklirajmo..i štedimo.. :")
2017 03 30
Ja inace uzmem njihovu veliku kocertu s mjehuricima i stavim unutra sta mi uspije stati.npr slala hlace stikle torbice manje tenisice ...itd...a kad je vise stvari onda tiskom..
2017 03 30
U Ikei imaju odličan čvrsti smeđi papir u koji se mogu na izlasku zapakirati stvari. Uzmem si toga papira i bude odličan za pakiranje paketa- velik dimenzijama a iznimno čvrst.
2017 03 30
Ako šaljem poštom u kartonskoj kutiji , ne umotavam u nikakvi papir , osim što naljepim jedan A4 da mogu napisati kome šaljem itd . Jedino što znam staviti špagu da se može lakše nositi , a nekad i oni u pošti sami stave špagu . Nikad me nitko nije davio zašto taj paket nije zapakovan u neki papir dodatno . A od kad je krenulo slanje preko Tiska rijetko šaljem šta poštom , osim ako je baš glomazno jer tamo dobiješ sve , od kutije , broja za pračenje i nitko te ne pita koliko je paket težak , jedino to što šalješ mora stati u tu njihovu kutiju ( s, m , l ) . Nedavno smo ja i MM slali jedno prazno kučište preko pošte , ništa specijalno nismo umotavali samo kartonska kutija . Iznutra zaštitili kučište papirima i najlonom sa onim mjehurima ... stiglo u Split bez problema .
2017 03 30
ja kupim rolu papira za poklone. odjeću stavim u kesicu koju obljepim i onda omotan u taj papir (ukrasna strana prema unutra) i onda na sve to obični komad papira zalijepim sa podacima :)
2017 03 31