Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

Svakodnevica /

Dom /

Parne postaje - iskustva?

Drage krpičarke, razmišljam o kupnji parne postaje pa me zanima kakva su vaša iskustva, da li je peglanje zaista bržei jednostavnije tj. da li se isplati kupiti parnu postaju. Da li možda netko ima ovaj model od Philipsa ili nešto slično? 7,2 bara 440 g udar pare https://www.youtube.com/watch?v=7NM2M1ngYfo
2017 04 03
Koristim tefalovu, slabija je od te phillipsove, 4 bara, 90 g/mn, ali peglanje je puuno lakše i brže nego s običnom peglom. Jedina negativna strana je pokušati peglati običnom peglom nakon ove :D Ova phillips se baš super čini.
2017 04 03
Frendica mi ima neki slican model i kaze da je neusporedivo lakse i brze peglat tako da mislim da se zbilja isplati :)
2017 04 03
Ja imam i spasila sam se...lakše i bolje pegla..svaka kuna se isplatila tako da neces falit 😉
2017 04 03
Pratim :-)
2017 04 03
Ja sam dobila na poklon vivax i odlična mi je! Mogu misliti kako je tek još lakše sa Tefalovom ili Phillips 😊
2017 04 03
Hvala svima na savjetima! Mislim da ću kupiti neki Philipsov model na rate. Izgleda da se stvarno isplati investirati... :)
2017 04 04
Imam Tefalovu, ne bih je mijenjala za ništa! Nakon obične pegle, mislim da je bilo koja spas! Stvarno sam osoba koja je mrzila peglanje, a sada jedva čekam da nakupim 2-3 mašine veša i riješim ih u sat vremena :)
2017 04 04
Ovu sto vi zelite toplo preporucam. Moja je 6,5bara. Odlicna stvar, philipsove su odlicne. Iako stoji da moze voda iz pipe preporucam ipak destiliranu vodu. Imaju spremnika za dekalcifikaciju-pegla vam javi kad je za praznjenje. Sa obicnom vodom zna 'pljunuti' prljavstinu na ves. Super za peglanje stoljnjaka, kosulja...ma savrseno. Ne ostavlja one sjajne tragove ako peglate po 'pravoj' strani. Temp. Je univerzalna jer radi na principu pare. Cak nije potrebno peglati s obje strane. PREPORUCAM!! I da, tise su od tefalovih, imam ju 2god., rok trajanja neprovjeren. Garancija na 5god. koju mogu bacit u smece jer se ducan zatvorio.
2017 04 14
> lucille9: > Ovu sto vi zelite toplo preporucam. Moja je 6,5bara. Odlicna stvar, philipsove su odlicne. Iako stoji da moze voda iz pipe preporucam ipak destiliranu vodu. Imaju spremnika za dekalcifikaciju-pegla vam javi kad je za praznjenje. Sa obicnom vodom zna 'pljunuti' prljavstinu na ves. Super za peglanje stoljnjaka, kosulja...ma savrseno. Ne ostavlja one sjajne tragove ako peglate po 'pravoj' strani. Temp. Je univerzalna jer radi na principu pare. Cak nije potrebno peglati s obje strane. PREPORUCAM!! I da, tise su od tefalovih, imam ju 2god., rok trajanja neprovjeren. Garancija na 5god. koju mogu bacit u smece jer se ducan zatvorio. Pa ako se pokvari odes u ovlasteni servis,nema to veze sa ducanom,jedino ako ti nije ovjerena garancija.
2017 04 16
Evo kupila u petak ovu Philipsovu od 7,2 bara u Elipsu za 1700 kn na 12 rata😀😀 Sad su na priličnoj akciji u Elipsu do 30.4. Prekrasno izgleda.... Pegla predobro..... Tiha je ....lagana.... Ne možeš spalit robu, naljepnice na dječjim majicama, ne trebaš podešavat temperaturu....ni misliti😀😀😀. Možda konačno zavolim peglanje....jer ga istinski mrzim.
2017 04 16
> sansnova: > > lucille9: > > Ovu sto vi zelite toplo preporucam. Moja je 6,5bara. Odlicna stvar, philipsove su odlicne. Iako stoji da moze voda iz pipe preporucam ipak destiliranu vodu. Imaju spremnika za dekalcifikaciju-pegla vam javi kad je za praznjenje. Sa obicnom vodom zna 'pljunuti' prljavstinu na ves. Super za peglanje stoljnjaka, kosulja...ma savrseno. Ne ostavlja one sjajne tragove ako peglate po 'pravoj' strani. Temp. Je univerzalna jer radi na principu pare. Cak nije potrebno peglati s obje strane. PREPORUCAM!! I da, tise su od tefalovih, imam ju 2god., rok trajanja neprovjeren. Garancija na 5god. koju mogu bacit u smece jer se ducan zatvorio. > Pa ako se pokvari odes u ovlasteni servis,nema to veze sa ducanom,jedino ako ti nije ovjerena garancija. Hehh, tu niste u pravu. Garancija je jedan pojam, servis drugi
2017 04 16
> lucille9: > > sansnova: > > > lucille9: > > > Ovu sto vi zelite toplo preporucam. Moja je 6,5bara. Odlicna stvar, philipsove su odlicne. Iako stoji da moze voda iz pipe preporucam ipak destiliranu vodu. Imaju spremnika za dekalcifikaciju-pegla vam javi kad je za praznjenje. Sa obicnom vodom zna 'pljunuti' prljavstinu na ves. Super za peglanje stoljnjaka, kosulja...ma savrseno. Ne ostavlja one sjajne tragove ako peglate po 'pravoj' strani. Temp. Je univerzalna jer radi na principu pare. Cak nije potrebno peglati s obje strane. PREPORUCAM!! I da, tise su od tefalovih, imam ju 2god., rok trajanja neprovjeren. Garancija na 5god. koju mogu bacit u smece jer se ducan zatvorio. > > Pa ako se pokvari odes u ovlasteni servis,nema to veze sa ducanom,jedino ako ti nije ovjerena garancija. > Hehh, tu niste u pravu. Garancija je jedan pojam, servis drugi Hmm,kako? Ne razumijem kako kao kupac nemate pravo popravit ili dobiti novi uredaj ako garancija jos vrijedi bez obzira sto je ducan zatvoren,pa ne mozete vi utjecat na to hoce li se ducan zatvoriti ili ne?!
2017 04 17
ja sam dvije tefalove promijenila i bacila tisuce kuna istina da nisam uopće stavljala destiliranu vodu ali se kamenac uzasno brzo nakupio i zastopalo se sve i pegla crkla
2017 04 17
ja kupila silvercrest iz lidla 500 kn full jaka tri god garancije value for money
2017 04 23
1 2 Sljedeći