Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Svakodnevica /

Škola, fakultet, posao, karijera /

Struka i obrazovanje

Drage cure, šta ste po struci? Da li je neka od vas išla na neke prekvalifikacije?
2017 04 11
Zavrsila sam trogodisnja skola za konobar. Htijela sam ic dalje studirati ali morala sam ic daleko i cim sam isla vidijeti skolu uhvatila me trema, kad sam skuzila da ustvari cu bit sama blokirala sam se i nisam isla nigdije. Sad malo mi je zao. Ali nikad se nezna, danas postoje puno vecernje skole..
2017 04 11
Šta si htjela studirati?
2017 04 11
> Andrea26: > Šta si htjela studirati? U Grado (It), 4. i 5. razred za konobar. Bila bi vise kvalificirana i mogla bi otvoriti vlastiti restorant ili agriturizam (moj san) bez potrebe radno iskustvo.
2017 04 11
Koji su uvjeti za upisati?
2017 04 11
> Andrea26: > Koji su uvjeti za upisati? Posto sam zavrsila tu ( hr) srednja skola ali na taljanski jezik onda sam morala samo nadoknadit tri ili cetri predmeta koja ja nisam imala. I to je to. Nista strasno.
2017 04 11
Cure, nikad nije kasno. Nemojte žaliti za nečim što niste učinile...jednostavno nije bilo pravo vrijeme, niste bile spremne, vjerovale u sebe, imale mogućnosti... Ja sam krenula na faks s 25 godina.
2017 04 12
pravo pa komunikacije, i sad mi se muva po glavi doktorat... i tako već 3 godine ne prestajem misliti o dr.studiju ... a prešla sam fertilnu dob... djeca velika... Pravi sam primjer LLL (long life learning) ili ću početi putovati ili opet učiti ... moram se nečim baviti... Nikad nije kasno za usvajati nova znanja i vještine, stoga cure samo naprijed... mlade ste i život je pred vama... ta nećete cijeli život raditi za siću kad možete zarađivati duplo više... a za samo par godina učenja... Ako i ne voliš učiti, isplati se 3-5 god mučiti pa 30 godina ubirati plodove na konto te 3god muke ... Moju podršku imate...
2017 04 12
> Andrea26: > Drage cure, šta ste po struci? Da li je neka od vas išla na neke prekvalifikacije? Završila trogodišnju trgovačku, prekvalificirala se za komercijalista. Razmišljam o faxu kad/ako si nađem stalni posao :D
2017 04 13
> Pegasus: > Cure, nikad nije kasno. Nemojte žaliti za nečim što niste učinile...jednostavno nije bilo pravo vrijeme, niste bile spremne, vjerovale u sebe, imale mogućnosti... > Ja sam krenula na faks s 25 godina. Koji si faks upisala?
2017 04 13
> KontesaNeraZG: > pravo pa komunikacije, i sad mi se muva po glavi doktorat... i tako već 3 godine ne prestajem misliti o dr.studiju ... a prešla sam fertilnu dob... djeca velika... Pravi sam primjer LLL (long life learning) > ili ću početi putovati ili opet učiti ... moram se nečim baviti... > Nikad nije kasno za usvajati nova znanja i vještine, stoga cure samo naprijed... mlade ste i život je pred vama... ta nećete cijeli život raditi za siću kad možete zarađivati duplo više... a za samo par godina učenja... > Ako i ne voliš učiti, isplati se 3-5 god mučiti pa 30 godina ubirati plodove na konto te 3god muke ... > Moju podršku imate... Komunikacije? Jesi to išla na još jedan faks ili neki tečaj?
2017 04 13
Upisala sam filozofski. Redovni, pedagogiju. Sve u roku završila, radila nekoliko poslova uz predavanja. Sve je izvedivo. Sad je to već davna prošlost hehe (diplomirala 2012.)
2017 04 13
Andea26 to je bila razina magisterija ... redosljed je dipl.iur.; pa onda mr.sc.kontesanera, dipl.iur, a sad bih još i mučim se oko odluke "to be or not to be" ... dr.sc.kontesanera,dipl.iur. Nekako, imam dovoljno godina i vrijeme je stati na loptu s učenjem ... primanja mi se neće povećati ali hoće moji unutarnji gušti. Povećat će se i zavist okoline, ali mene to ne pali.... Sve što činim, činim zbog sebe, baš onako egoistički...a bilo je i vrijeme... Previše sam se davala svima... želim putovati po svijetu ... lp,
2017 04 14
> KontesaNeraZG: > Andea26 to je bila razina magisterija ... > redosljed je dipl.iur.; pa onda mr.sc.kontesanera, dipl.iur, a sad bih još i mučim se oko odluke "to be or not to be" ... dr.sc.kontesanera,dipl.iur. > Nekako, imam dovoljno godina i vrijeme je stati na loptu s učenjem ... primanja mi se neće povećati ali hoće moji unutarnji gušti. Povećat će se i zavist okoline, ali mene to ne pali.... Sve što činim, činim zbog sebe, baš onako egoistički...a bilo je i vrijeme... Previše sam se davala svima... želim putovati po svijetu ... > lp, Svaka čast!
2017 04 14
Andrea26 a gdje si Ti zapela? Što Te manta? Svatko ima sklonosti za nešto... i taj potencijal treba iskoristiti što prije... Slažeš li se? Tko hoće - nađe način tko neće - nađe izgovor
2017 04 18
1 2