Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Kandida :(

Bok curke, zanima me koje vaginalete vi koristite i koje su najbolje, ako znate koja im je cijena. Ja sam koristila canisten pomogao je ali je nekako suha i ne praktična tableta za korišenje.
prije 12 dana, 13:41
Ako ti je nepraktična zbog teksture prije uporabe je stavi pod mlaz vode, mislim da čak kod nekih vaginaleta i piše tako u uputama, lakše ćeš je staviti a kontam da se tako i bolje razgradi. Ginodaktarin i rojazol su ti dosta mekane tablete, po meni čak i previše jer doslovno iscure iz tebe čak i u ležećem položaju. Tako da se bolje drži ovih tvrđih :D
prije 12 dana, 15:04
Postoji u apoteci za kupiti canestene krema za upotrebu aplikatorom...isti sastav kao i vaginalete, preporucuju ih zenama koje imaju problema sa suhocom rodnice...
prije 11 dana, 00:41
Probaj kantarionovo ulje :) navodno je jako efikasno kod vaginalnih problema. Moja prijateljica je uspjela riješiti i HPV time, a imala je visoki onaj neki cin. Namaži si uljem najdublje kaj možeš, ne moraš sada forsirati, i oko usana i prema anusu. Odnosno, gdje god osjetiš poteškoće, mislim da bi trebalo pomoći. Namaži se prije spavanja i stavi dnevni uložak da si ne zamastiš donji veš. Sretno :)
prije 9 dana, 00:51
Ufff glupa kandida, muku mucila s njom i uvijek se vracala, ali sam si prema preporuci lijecnice nasla prirodni proizvod, proslo je napokon. Teska je to bak koja se uvijek vraca, smanjiti slatko obavezno.
prije 6 dana, 13:43