Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Moda /

Kako kupujete? -profili

Bok krpičarke Kako kupujete, što gledate što vam je najdraže vidjeti na profilu kada ga otvorite po prvi puta? Da li volite da su profili uređeni , jednolični a ne šareni? Da artikl ima više podataka, više slika , kako stoji ili vam je svejedno, da li vas mami izgled stranice kod određenih prodavača ili vam to nije bitno, također podijelite link svojih naj profila na krpicama. Vidim da pojedine stvarno odvoje vremena za urediti svoje profile a neki imaju samo nabacano (naopačke slikano) i slično, što opet nije loš komentar no ipak koje nam stvari stvarno pomažu u privlačenju kupaca  osim naravno sve za 10kn i slično Da li imate profila s kojih često kupujete? Npr ja sam imala jednu krpičarku koja je nažalost otišla(u inozem) i više tu ne prodaje, profil je bio mrak, slike detaljne, robica nova, ma super ….
2017 04 18
na sve ono što je 10k sam sumljičava, što ne mora značit da ne valja....
2017 04 18
Ja izbjegavam profile gdje i kad postoje slike artikla, piše nešto kao: "plave mango hlače". To ne volim, jer iskreno najbitnije mi je da znam da li je novo, ili je nošeno...Takve izbjegavam u širokom luku. Uvijek mislim da se nešto mulja kod takvog opisa i da prodavačica samo čeka da se netko ulovi. A ako piše samo osnovni podaci: npr. "hlače jedanput nošene, stanje kao nove, veličina 34 ", to mi je dovoljan podatak da mogu pitati mjere, dodatne slike i slično...
2017 04 18
Volim više slika i opis dovoljan da saznam osnovne informacije o predmetu: veličina (neki to ne napišu), stanje, mjere su mi ok...ako ne pišu, ja ionako pitam. I tražim dodatne slike ako ih nema dovoljno. Nema mi smisla tražiti slike gdje se vidi kako nekome (prodavačici) to stvar stoji, jer je glupo očekivati da će i meni isto tako pristajati. Volim uredne profile, gdje se predmeti dobro vide. Najgore su mi mutne fotke ili jako šarene pozadine. Ne bježim od robe po 10 kuna. Ubola sam tako nekoliko divnih stvari.
2017 04 18
> Pegasus: > Volim više slika i opis dovoljan da saznam osnovne informacije o predmetu: veličina (neki to ne napišu), stanje, mjere su mi ok...ako ne pišu, ja ionako pitam. I tražim dodatne slike ako ih nema dovoljno. > Nema mi smisla tražiti slike gdje se vidi kako nekome (prodavačici) to stvar stoji, jer je glupo očekivati da će i meni isto tako pristajati. > Volim uredne profile, gdje se predmeti dobro vide. Najgore su mi mutne fotke ili jako šarene pozadine. > Ne bježim od robe po 10 kuna. Ubola sam tako nekoliko divnih stvari. Potpisujem! :")
2017 04 18
Prvo me privuče vizualni dojam - da su fotografije jasne, i da se iz njih zaista vidi stanje robe. Samo jedna mutna fotografija - to mi je signal da krenem dalje. Jeftini profili mi ne izazivaju sumnju. I ja sam kupila divnih, posve očuvanih komada po 10 kn. Na kraju krajeva, i sama spustim cijenu na 10 kn ako mi nešto dugo stoji; to ne znači da je loša roba.
2017 04 18
Preskačem profile u kojima odmah kad otvoriš ormar nije vidljivo koji je komad koje veličine. Ne razumijem zapravo zašto ne staviti odmah veličinu kad učitavaš, nego tek u samom opisu predmeta. Zamorno mi je otvarati i čitati opise da bi negdje pri kraju litanija pisalo da je XS. Sljedeće što me odbija su mutne slike i okrenute naopako. Niske cijene me ne odbijaju, ima tu i bisera po 10-20 kn.
2017 04 19
> NadaMihaljevic: > Prvo me privuče vizualni dojam - da su fotografije jasne, i da se iz njih zaista vidi stanje robe. Samo jedna mutna fotografija - to mi je signal da krenem dalje. Jeftini profili mi ne izazivaju sumnju. I ja sam kupila divnih, posve očuvanih komada po 10 kn. Na kraju krajeva, i sama spustim cijenu na 10 kn ako mi nešto dugo stoji; to ne znači da je loša roba. Slažem se....isto i ja spustim cijenu ako mi nešto stoji malo duže što ne znači da je u lošem stanju, nekada su to i potpuno nove stvari. 👍😉
2017 04 19
Ja od prilike stavim neku realnu cijenu , no ako je nešto novo , ima etiketu i platila sam taj isti odjevni predmet masno normalno da neću dati za 10 kuna . Ali uvijek izađem u susret ako baš netko želi nešto , a preskupo mu je itd ... A ako mi kupac uzme više stvari isto tako gledam da ga izađe što jeftinije , pa drugi ili treći odjevni predmet maksimalno spustim , pa čak i platim ja ptt . Naravno da ako netko kupi nešto u iznosu od 400 do 500 kuna pa i više , onda uvijek stavim neki dodatni poklon ili napišem kupcu da si izabere nešto od ponuđenog , a i stavim uvijek nešto dodatno uz kupovinu ...uzorke , vitamine , sunčane naočale , nešto od kozmetike itd da ga razveselim kad otvori paketić .
2017 04 19
Jasne fotke sa svih strana,obavezno veličina i sastav materijala,ali točan,a ne svila zato što je opip svilenkast,a ispadne poliester.I volim detaljan opis,čak i koliko je koštalo,gdje je kupljeno, pa i zašto se prodaje.Napisane mjere ,a ne mjere na upit ,puno je lakše jednom izmjeriti i napisati nego na svaki upit ponovo pisati.Kad je opis štur pa moram postavljati puno pitanja,imam osjećaj da gnjavim prodavačicu,naročito ako odustanem od kupnje jer mi ne odgovaraju mjere ili materijal.Kad netko napiše lot i cijenu,a ono ispadne da je cijena samo za jedan komad iz lota,to me odbija,kao i dizanje cijena nakon više pogleda ili upita.
2017 04 20
> NadaMihaljevic: > Prvo me privuče vizualni dojam - da su fotografije jasne, i da se iz njih zaista vidi stanje robe. Samo jedna mutna fotografija - to mi je signal da krenem dalje. Jeftini profili mi ne izazivaju sumnju. I ja sam kupila divnih, posve očuvanih komada po 10 kn. Na kraju krajeva, i sama spustim cijenu na 10 kn ako mi nešto dugo stoji; to ne znači da je loša roba. Mene možeš u širokom luku zaobilaziti, ako je po fotkama suditi. Fotkam na brzaka, mutno, krivo, naopačke - naglavačke i to je to. :') :")
2017 04 20
> katarinamartina: > > NadaMihaljevic: > > Prvo me privuče vizualni dojam - da su fotografije jasne, i da se iz njih zaista vidi stanje robe. Samo jedna mutna fotografija - to mi je signal da krenem dalje. Jeftini profili mi ne izazivaju sumnju. I ja sam kupila divnih, posve očuvanih komada po 10 kn. Na kraju krajeva, i sama spustim cijenu na 10 kn ako mi nešto dugo stoji; to ne znači da je loša roba. > Mene možeš u širokom luku zaobilaziti, ako je po fotkama suditi. Fotkam na brzaka, mutno, krivo, naopačke - naglavačke i to je to. :') :") Ovo je bila uspješna provokacija :) Odmah sam išla škicnuti kakve su ti fotke :P Ne samo da su vrlo jasne (nemaš pojma na što sam mislila kad sam napisala mutne - viđala sam takve fotke da se nije moglo odrediti koji je odjevni predmet u pitanju, a kao da je slikan u maglama Avalona), nego mi je još par komada ozbiljno zapelo za oko! Aj! Vaj! ,:)
2017 04 20
> SonjaSpoljaric: > na sve ono što je 10k sam sumljičava, što ne mora značit da ne valja.... Ja se, baš naprotiv, oduševim malim cijenama :D Više me čude profili na kojima je sve po 100, 200 i više kuna (npr. Mango, Bershka, Zara) pa cure svejedno uspiju prodati.. Već je netko ranije pisao da je činjenica da se više prodaju stvari s visokim cijenama. Inače, on topic - ja volim profile s prihvatljivim cijenama, lijepo poslikanom robom, da je navedena veličina (volim i kad cure napišu kako je predmet deklariran, ali je li manji ili veći model po njihovom mišljenju). Također volim da se napomene da nema oštećenja i tragova nošenja, tako ne moram pitati u razgovoru s osobom dodatno..
2017 04 20