Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

Svakodnevica /

Škola, fakultet, posao, karijera /

Sunčani hvar d.d

Naime naletila sam na njihovu stranicu i ispunila formular za posao kod njih i nadam se da če me kontaktirati.Ako neka ima iskustva koja je radila tamo neka ih podjeli sa nama baš me zanima jer zvuči jako primamljivo :)
2017 04 18
smin li pitat za koju si se poziciju prijavila? :) meni ti je kod njih super, redovna plaćica, pristojno radno vrime, day off jednon tjedno i skroz je super.. :) tako da slobodno dođi, vidi i nek ti bude lipo :D
2017 04 18
Pomoćni kuhar ili sobarica,aa super :D
2017 04 18
e pa super ;) sritno!
2017 04 18
Hvala :)
2017 04 18
i ja sam se prijavila i dobila posao! (konobar) nadam se da ce sve bit okej, mada sam konobarila samo proslo ljeto 2 mjeseca. ako netko ima iskustva sa konobarenjem u sunčanom Hvaru, bila bi jaaako zahvalna kad bi mi napisao/napisala ponesto o tome. tenk ju :")
2017 04 19
a šta te konkretno zanima? pitaj slobodno, možda mogu pomoć kako :D
2017 04 20
Pozz :") Koliko im sezona traje? Mislim cca jel kao i većina šalje doma 1.9. sezonce ili? I kakav je smještaj?
2017 04 22
uglavnon traje do sredine listopada, ali ti moreš ostat i do 1.9 ako ti tako više paše, po pitanju toga sve ovisi do kada potpišeš ugovor, s tin da, naravno, ako bi ostala duže, onda naglasiš i potpišeš aneks ugovora. a smještaj je jedna mala sobica s wcom i lipin balkonon, troje ljudi je u svakoj sobi. po meni je smještaj skroz okej za tu cijenu koju plaćamo : )
2017 04 23
Jel radnici imaju slobodan dan u tjednu? Kakva je hrana? Da čula sam da 'sunčani hvar' naplaćuje 30kn/dan za boravak ili tako nešta (po meni je to bad jer nisam čula da iti jedna hotelska kuća na jadranu naplaćuje smještaj radnicima, ali ako su uvjeti ok i ako se na kraju isplati , onda i ne mora biti tako loše :") :") :") ja sam mislila da je taj hotel di su radnici veći pa da je po dvoje u sobi hahahahah Jel barem ima reda i mira?? ja sam sezonac već par sezona i uvijek se nađe "pametna" ekipa koja divlja i ne da mira ljudima do 2 u noći, a kad se trebaš ustati u 5:30,6 ujutro to i nije baš super ,:( ,:( :( vidjela sam da imaju dosta oglasa pa se zato raspitujem, piši nam sve, svaka informacija je zlata vrijedna :D :D :D :D
2017 04 23
svaki tjedan imaš slobodno, to je zakon i red, prije svega! :D spiza je kako kada.. nekad super, nekad .. ehh, onako :D naplaćuje se smještaj i hrana, da, s tin da su od ovog lita snižene cijene, s plaće ti se mjesečno skida oko 500kn cca. ali uvjeti su skroz i više nego okej tako da meni osobno to skidanje s plaće nimalo ne smeta.. u sobici si sa još dvoje ljudi, soba je mala, ali u duhu dogovora i poštivanja među cimerima lako se dogovorite kako ćete raspodijelit taj maleni prostor :D hahah a čuj, i vamo ti ima ekipe koja voli partijat i guštat i sve to, ali u hotelu u kojen spavaš imaš noćnog čuvara koji će uvik upozorit ako neko bučno partija nakon 23:00 navečer :D :D tako da no frks :D ali da će bit ludovanja i svega, biće!! :D uglavnom, iz moje perspektive, jako ugodna firma za radit i sve naj : D : )
2017 04 25
Hvala ti puno na iskrenim i opširnim odgovorima :D sretno svima gdje god radili :D
2017 04 27
nema na čemu! :D falaaaaa i tebi.
2017 04 28
Hej cure :) I ja sam dobila posao u Suncanom Hvaru ali me je strah svega jer prvi put idem tamo i nikoga ne znam :) da li je vas imalo strah :) Zanima me da li se ugovor moze prekinuti kada to pozelim i koliko najcesce traje otkazni rok :)
2017 05 03
nemaš se čega bojat, u principu.. kužin da ti je vjerovatno napeto jer ti je prvi put, ali stvaarno nemaš razloga za strah :D to za ugovor ti neznan, ali novi sezonci uglavnom potpisuju ugovor do 31.8. ukoliko ga želiš produžit, možeš.. a i naravno, ne moraš, it's up to you.. : ) u svakon slučaju, bez brige, otiđi, odradi i zabavi se ;D
2017 05 04
1 2 3 Sljedeći