Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

Informacije za korisnike /

Savjeti o uporabi stranice /

Nemoguce uci u poruke vec 2 dana!!

Kaj to samo mone ili? Otvara sve samo su poruke problem! Molim da se to cim prije rijesi jer moram curama uplatit novce a podatke ne znam!
2017 04 20
meni sve normalno radi..
2017 04 20
Možda da probaš ući prek nekog drugog internet.pretraživača? Ja u Exploreru nisam mogla ući u poruke, niti sam vidjela slike..no prek Mozille ili Chromea je sve OK ..nema mi logike, ali probaj..
2017 04 20
Probat cu, hvala:)
2017 04 20
U chromeu sve radi, Int. Exp. zaboravi, u njemu davnih dana ne radi pola stranica. Ako i preko mob ideš na MK idi preko chromea također jer tek onda radi.
2017 04 20
Idem preko chromea sa mob na mk i odem u poruke ali kada hocu da otborim poruku uopce nece zna netko zasto?kada s na komp udem bez problema
2017 04 20
Ja sam već luda žena me čeka da uplatim ima 3 dana na sve moguće uređaje pokušavam se logirati dva nova maila radila i nove registracije nije li slučajno do toga javlja samo kao da je stranica nesigurna i evo danas za divno čudo nekako uđem ima li ko koje drugo riješenje stim da imate na umu da sam na 5 različitig uređaja kompjutera mobitela pokušavala ulazit i preko ex monzile i chroma
2017 05 10
Ja imam iste probleme. Stranica kao da ne radi kako treba. NIti mogu uploadati artikle, niti mogu uci u razgovore i sve blokira :( I tako unazad 5 dana. Ocaj! Ista stvar mi je ako se spajam sa PC-a ili mobitela. Ne radi.
2017 05 10
ni meni oš mi ne radi "logiranje" na moj profil s mobitela, koristim explorer, a s laptopa (s croma) je logiranje trajalo par minuta..... al je uspjelo...............u čemu je problem....? je li admin vidi da ima problema oko spajanja na krpice ....................?
2017 05 10
Niti ja se ne uspijevam logirati....evo cijeli dan pokušavam . Jedino preko mobitela ide nekako... Što se događa??
2017 05 11
Ma to traje već od nedjelje...totalna katastrofa... potop cijele stranice ili ne znam kaj.... Jedva se ulogiraš, možda pročitaš i poruke, ali staviti fotke, NO WAY!!!! Rečeno je da je popravljeno, ali ovo nije ni blizu kako je bilo ...
2017 05 11
> niky76: > Ma to traje već od nedjelje...totalna katastrofa... > potop cijele stranice ili ne znam kaj.... > Jedva se ulogiraš, možda pročitaš i poruke, ali staviti fotke, NO WAY!!!! > Rečeno je da je popravljeno, ali ovo nije ni blizu kako je bilo ... Cure, ja nikako ne uspijevam loadati novi artikl, niti danas, preko moba uopce. Kako ste s ovim vi ostali?
2017 05 12