Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Sport i dijeta /

Mesna dijeta

Bok cure, je li betko probao ovu metodu? Citala ssm da se jedu meso, jaja i povrce... neznam dal se smije svo povrce, i sta je sa sirevima? Sve preporuke, iskustva dobrodosli :)
2017 04 22
Ako imas fb pridruzi se ovoj grupi tamo zene djele svoja iskustva i recepte i sve sto se smije i ne smije jesti ..to ti je dijeta bez ugljikohidrata , a sto se tice povrca ne smijes mahunarke i sl ostalo je dozvoljeno ..da sirevi ne ili samo oni gdje pise 0 uglj..
2017 04 22
Sve se vrate kile..a krvna slika ode do vraga velikoj vecini. Nemojte to raditi. Kupite knjizicu popisa hrane sa kalorijama ili googlajte i zbrajajte, izbacite tjesteninu i slatkise, a ostatak sve po kalorijama. Puno vode, malo vise tjelesne aktivnosti i rezultat trajan i siguran.
2017 04 22
ok, nadam se da se to podrazumijeva. nikakve instant-dijete neće puno pomoći, potrebna je trajna promjena prehrane i životnih navika.
2017 04 22
Nikakva dijeta nije normalna niti zdrava ako se pucas konstantno istim namirnicama. Pokusaj jesti sto manje preradjenu hranu, od mesa sto manje masnije, piletina, puretina, salate sa sto manje zacina i sl. Izbaci kruh, makarone i sl i pij puno vode. Zeleni caj, caj ok persina ili koprive. I setnja, ili teretana, ili po kuci cucnjevi kaj god. Vijaca je ok. :)
2017 04 22
moja preporuka ti je da konzumiras kefir, jako je malo kalorican, a zasitan je i ukusan i jakooo je zdrav
2017 04 22
Slucajno znam za mesnu da je ekipica u domu zdravlja drzala i svi su izgubili koju kilu, neki manje neki vise..ali se krvna slika strašno pokvarila svima osim jednom mladjoj sestri. Zato veliko ne bas ovoj.
2017 04 22
Ja je nisam striktno drzala ali sam izbacila kruh i sve sto se ubraja u isto ...da i naravno slatkise i otislo mi 12 kg za 3 mj ..bas zbog navedenih komplikacija bilo me strah ici na 100% striktno..krvna je uredu
2017 04 22
Meni stvarno nije jasno, svaka 3 dana iskoči nova tema o dijetama. Je li Vam zdravlje stvarno na zadnjem mjestu da Vam je toliko teško izdvojiti 100 kn da Vam netko složi izbalansirani jelovnik ako već ne možete sami zaključiti što je ispravno, a što ne od svega što piše na internetu? Zašto se gube kile pridržavanjem lchf prehrane? Zato što ona skoro u potpunosti izbaci ugljikohidrate i preostaje vam jesti jedino proteine i zbog toga se u biti mršavi najjednostavnije rečeno. S druge strane, ugljikohidrati su "gorivo" i daju energiju tijelu i ne bi ih trebalo izbaciti. Opet, ako to da morate jesti proteine+masti shvatite tako da ćete se ubijati u slanini svaki dan, nećete baš postići neke rezultate, da ne govorim koliko ćete si celulita navući na sebe. Samim spominjanjem dijete pretpostavljam da vam se u glavi stvori slika bljutave hrane i jedenje malih količina hrane. Ja sam prekjučer išla u Zg i pojela 2 hamburgera, krumpiriće i nakon toga palačinku sa svime u Milky whey-u. I da, na "dijeti" sam. To mi se uklopilo taj dan u jelovnik jer znam što radim sa svojim tijelom. U sebe unosim točan broj kalorija, proteina, ugljikohidrata i masti kako bih u nrednih mjesec dana skinula i ovo malo masti što imam. Ne višak kila, doslovno masti ispod koje se nalaze mišići. Također možete prekrižiti i sve tablete za mršavljenje, čajeve itd. Zeleni čaj je super, ali ne, žao mi je, ne topi masti ako ostatak prehrane ne štima.
2017 04 22
Ja sam uz pomoć ketogene dijete, odnosno dijete bez ugljikohidrata skinula 23 kg u 3 mjeseca. Najbolja stvar od svega je što sad jedem i ugljikohidate, a ništa mi se nije vratilo :) Tako da, ako netko i želi probati, preporučam svakako. Borim se s kilogramima od kad znam za sebe i ništa mi do sad nije pomoglo osim ovog.
2017 04 23
> petra95zg: > Ja sam uz pomoć ketogene dijete, odnosno dijete bez ugljikohidrata skinula 23 kg u 3 mjeseca. Najbolja stvar od svega je što sad jedem i ugljikohidate, a ništa mi se nije vratilo :) Tako da, ako netko i želi probati, preporučam svakako. Borim se s kilogramima od kad znam za sebe i ništa mi do sad nije pomoglo osim ovog. Svakako palac gore za izgubljene kg :)
2017 04 23
> EmaEmilly: > > petra95zg: > > Ja sam uz pomoć ketogene dijete, odnosno dijete bez ugljikohidrata skinula 23 kg u 3 mjeseca. Najbolja stvar od svega je što sad jedem i ugljikohidate, a ništa mi se nije vratilo :) Tako da, ako netko i želi probati, preporučam svakako. Borim se s kilogramima od kad znam za sebe i ništa mi do sad nije pomoglo osim ovog. > Svakako palac gore za izgubljene kg :) Također! :)
2017 04 23
ditachi, koliko UH dnevno unosiš? Btw, na LCHF "gorivo" su masnoće (one zdrave - svinjska mast, maslac, maslinovo, kokosovo ulje, avokado, orašasti plodovi...), zapravo se izvor proteina i ne bi trebao previše pojačat. A unosimo i UH, samo manje nego prosječan čovjek koji jede pekarske proizvode, slatkiše i ostalo. Osobe na LCHF načinu prehrane nisu nužno i u ketozi. petra95zg, svaka čast na skinutim kilama :)
2017 04 24
Oko 150 g normalnim danima, 200 na dan kad mi je visoki UH i do 50 na dan kad mi je nizak UH. Kombiniram s time koliko mi je naporan trening koji dan. Ne jedem pekarske proizvode, slatkiše itd. (uz to bi išle i obavezno visoke masti, zato ti proizvodi debljaju, ne samo zato što sadrže UH), nikad nisam i ove visoke UH skupim gainerima jer općenito jedem samo meso i povrće, pašta i bilo kakva tijesta mi nisu uopće primamljivi. I tu je ključno da ja ne jedem kruh, paštu itd jer mi nije fino, ne zato što se ograničavam. Znam da su gorivo masnoće, znam što je lchf i protiv toga sam, eto. Ne vidim uopće potrebu da se prosječna osoba (pod tim mislim svatko tko ozbiljno trenira u teretani s ciljem formiranja tijela ili je sportaš) zamara izbacivanjem pojedinih namirnica iz prehrane. Ako vam se sviđa ta prehrana, onda je to druga stvar. S obzirom da je naslov teme mesna dijeta, pretpostavljam da komentiraju svi koji su pokušali smršaviti na neki način. Što se ketoze tiče, osobe koje su u ozbiljnom treningu i znaju što rade se bace u ketozu 2-3 tjedna maksimalno, a pojedincima koji su to našli na netu pa idu isprobavati još jedan fora način mršavljenja ne znam što bih rekla. Iako vjerujem da to što misle da su u ketozi nema veze s ketozom. Ja ne mogu reći bravo za skinute kile jer sam protiv naglih varijacija u kilaži.
2017 04 24
Podizem temu...jel ima jos neko da je na mesnoj? Ja sam za 5mj na ovoj dijeti skinula 30kg... Sad sam opet na 10+ pa ajmo ponovo malo da stesemo liniju...hihihi☺
2017 08 20
1 2