Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Putno zdravstveno osiguranje

Da li je netko izvadio putno zdravstveno osiguranje? Tražila sam na internetu neke detaljnije informacije, ali ne pronalazim ništa (ili mi je promaklo). Ako netko zna kako se kreću cijene i koliko dugo vrijedi takvo osiguranje kada se izvadi?
2017 04 28
prije par godina išla sam sa sinom u Bugarsku na more i njemu sam izvadila putno zdravstveno u aliansu bilo je više opcija za koliko dana i po kojoj cjni i zavisi gdje se putuje pokušajte u nekoj od osiguravajućih kuća moji susjedi su u Švedskoj bili su u Hr na odmoru djete im je završilo u bolnici platili su sve troškove bolnice i ljekova kad su se vratili kući dobili su cjeli iznos troškova nazad dok moja kuma koja je imala istu situaciju živi u Engleskoj nije dobila ništa jer navodno bolnica nema sporazum sa Hrvatskim zdravstvom pojma nemam samo eto nije dobila nikakvu naknadu
2017 04 28
Načula sam da se iznosi kreću oko 400kn, ali svi koji su putovali, a znam ih, imaju neke svoje cifre i putovali su prije 2-3 godine...Na netu također ne pronalazim neku informaciju. Mislila sam da je cifra jednaka bez obzira na mjesto i da osiguranje vrijedi određeno vremensko razdoblje. Pokušat ću pitati negdje u osiguravajućim kućama. Ali nadam se da će se netko i ovdje javiti s još kojim dodatnim informacijama, bila bih zahvalna prije nego odem sama pitati pa da se mogu snaći...Kad se uđe u neku osiguravajuću kuću, teško je izaći, nekad su i naporni ,:) :')
2017 04 28
Ja imam za EU europsku zdravstvenu iskaznicu i na HZMO-u se vadi besplatno, vrijedi 3 godine.Ako je hitno,daju certifikat, ako nije iskaznica se čeka kojih 2 tjedna.
2017 04 28
40-ak kuna po danu, bolje ti je privat nego ova EU kartica jer police obicno pokrivaju puno vise bolnickih troskova i pretraga. Treba dobro prouciti pokrice police, za zlu ne trebalo.
2017 04 28
Moja mama je upravo prije par dana izvadila putno osiguranje u Zagrebackoj banci, mjesec dana 69 kuna.
2017 04 29