Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Ideje /

Asos kupnja

Nisam do sada nikada kupovala preko te stranice,ali vidjela sam da ima super stvari.Cure koje kupujete preko asosa u kojoj valuti je najbolje kupovati,kakve su im velicine,kako se placa kupljena robica? Hvalaa :)
2017 05 09
Ja često kupujem, plaćam preko Paypala, tako mi je najjednostavnije. Valuta ne igra neku preveliku ulogu, ako se radi o malom iznosu kupovine, pogotovo, to je možda razlika kakvih par kuna. Jedno vrijeme imala sam otvoren njihov Njemački sajt, ali sam shvatila da je tada znatno manje artikala u ponudi. Ja sam konkretno S veličina i uzimam UK 6 il 8, ovisno o modelu.
2017 05 09
meni su iskustva super! također sam skužila da je ako plaćaš u funtama jeftinije, a preko paypala u zadnje vrijeme izbjegavam plaćati jer mi se čini da oni uzimaju neku proviziju. asos ima super uvjete, super komunikaciju s kupcima i jednostavan povrat robe samo pohvale :")
2017 05 10
Ja na asosu trenutno u #saved items" imam oko 350 artikala, eto toliko volim asos. Sve što je skuplje cekam da dode na popust. Narucujem s asosa još od prije nego je Hr usla u Eu. Kupujem american express karticom i uvijek mi je u eurima. Sve sto sam dosad narucila (pošla sam izbrojat - 37 stvari) sve su mi bile super osim jedne haljine koju sam greškom narucila iz pettite range. Nisam nikad vracla ali znam da je besplatno. Sretno :))
2017 05 11
Ja obozavam, nisam previse naručivala, 10-ak artikala i bila uvijek oduševljena, vjerojatno postoji i smeće na stranici ali gdje ne postoji, jbg. Ja kupujem u funtama jer se vise isplati pogotovo za skuplje stvari :)
2017 05 13