Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Optike u Zagrebu - molim preporuku za konkretan problem

Pozdrav! Imam okvire za naočale i namjeravala sam zamijeniti stakla. Bila sam u posjetu rodbini gdje sam u tamošnjoj optici uspjela naručiti puno povoljnija stakla za naočale (riječ je o 4-znamenkastoj uštedi), ali nisam imala vremena ugraditi ih (iako je cijena ugradnje također bila vrlo povoljna). Mislila sam kako je ugradnja stakala standardna optičarska usluga, međutim, koju god optiku sam zvala u Zagrebu svi su zvučali strašno uvrijeđeno što ih se uopće pita za takvu uslugu, neki su odbili, neki su mi gotovo neljubazno rekli koliko bi me to koštalo. Zanima me imate li preporuku optike koja bi obavila ugradnju po nekoj normalnoj cijeni, negdje gdje se neću osjećati kao kriminalac što uopće tražim takvu uslugu. Znam da svaka optika radi sa svojim staklima, ali nadam se da će netko biti dovoljno ljubazan da barem pogleda okvire i stakla. Unaprijed hvala!
2017 06 22
Ja sam svoje zadnje naočale radila u Gethaldus optici u City Centey One East-u i bili su stvarno jako ljubazni, a i super su odradili posao. Najbolje je otići direktno u optiku jer vjerujem da te neće tako lako odbiti kako kada zoveš telefonom. ;)
2017 06 22
ja sam kupila okvire ovdje na krpicama, kod privatnog koji mi je i odredio dioptriju uzela bi mi 100k po staklu plus njen rad, jer nisu njihovi okviri, a Getaldus ti uzme samo njihov rad---
2017 06 22
ja sam kupila svoje okvire i stakla u Mibo optici na Poljanicama...i mogu reći da je super usluga i cijene....ispalo me 399kn sa antirefleksnim slojem i zaštitom protiv grebanja a poslije sam skužila da imam i ono kad ti se zamagle naočale pa se odmah same i odmagle...to ne znam da li ima kakav naziv....probaj njih nazvati pa pitati...čak i da ideš kupovati nove okvire cijene su im odlične...već od 299kn (sa staklima)
2017 06 23