Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

Svakodnevica /

Društvena događanja /

PRODAJA NA HRELIĆU

Pozdrav, curke iz Zagreba :) Kao i sve vi, imam ogromne "zalihe" u ormaru koje su mi ili premale, ili prevelike, ili čekaju neka bolja vremena. Ukratko, pokušavam ih se čim prije riješiti. Moje pitanje jest - je li koja od vas prodavala na Hreliću? Zanima me plaća li se placovina, tj. mjesto na kojem prodaješ i koliko ranije ujutro moraš doći da bi uopće "uhvatio" neki slobodan kutak? Hvala unaprijed na odgovorima :)
prije 27 dana, 15:27
I mene zanima ... :)
prije 26 dana, 14:13
Možeš platiti za jedan dan tamo, cijena nije velika, nešto tipa 20 do 50 kn, ovisno o veličini mjesta koje zauzmeš, koliko sam ja čula, a pretpostavljam da ne namjeravaš zauzeti 30 kvadrata tako da će te to malo koštati. Ali moraš paziti da ne zauzmeš mjesto od nekoga tko plaća mjesečni najam, jer ti dođeš tamo sa stvarima, nađeš si prazno mjesto i prodaješ stvari, a osoba koja prikuplja novce za najam dođe do tebe i onda platiš, i u slučaju da si došla prije onoga tko je već platio za to mjesto, onda se moraš prebaciti na neku drugu lokaciju. Oni koji su tamo svaki put uglavnom dolaze jako rano, pogotovo sad preko ljeta. Najveća gužva je naravno nedjeljom ali ćeš tada sigurno prodati najviše stvari. Srijedom bi ti bilo lakše naći mjesto ali možda malo slabija prodaja, a subotom je još oskudnije što se tiče toga.
prije 23 dana, 23:11
> Amorella: > Možeš platiti za jedan dan tamo, cijena nije velika, nešto tipa 20 do 50 kn, ovisno o veličini mjesta koje zauzmeš, koliko sam ja čula, a pretpostavljam da ne namjeravaš zauzeti 30 kvadrata tako da će te to malo koštati. Ali moraš paziti da ne zauzmeš mjesto od nekoga tko plaća mjesečni najam, jer ti dođeš tamo sa stvarima, nađeš si prazno mjesto i prodaješ stvari, a osoba koja prikuplja novce za najam dođe do tebe i onda platiš, i u slučaju da si došla prije onoga tko je već platio za to mjesto, onda se moraš prebaciti na neku drugu lokaciju. Oni koji su tamo svaki put uglavnom dolaze jako rano, pogotovo sad preko ljeta. Najveća gužva je naravno nedjeljom ali ćeš tada sigurno prodati najviše stvari. Srijedom bi ti bilo lakše naći mjesto ali možda malo slabija prodaja, a subotom je još oskudnije što se tiče toga. Hvala ti puno! :)
prije 22 dana, 09:14