Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Svakodnevica /

Društvena događanja /

PRODAJA NA HRELIĆU

Pozdrav, curke iz Zagreba :) Kao i sve vi, imam ogromne "zalihe" u ormaru koje su mi ili premale, ili prevelike, ili čekaju neka bolja vremena. Ukratko, pokušavam ih se čim prije riješiti. Moje pitanje jest - je li koja od vas prodavala na Hreliću? Zanima me plaća li se placovina, tj. mjesto na kojem prodaješ i koliko ranije ujutro moraš doći da bi uopće "uhvatio" neki slobodan kutak? Hvala unaprijed na odgovorima :)
2017 07 20
I mene zanima ... :)
2017 07 21
Možeš platiti za jedan dan tamo, cijena nije velika, nešto tipa 20 do 50 kn, ovisno o veličini mjesta koje zauzmeš, koliko sam ja čula, a pretpostavljam da ne namjeravaš zauzeti 30 kvadrata tako da će te to malo koštati. Ali moraš paziti da ne zauzmeš mjesto od nekoga tko plaća mjesečni najam, jer ti dođeš tamo sa stvarima, nađeš si prazno mjesto i prodaješ stvari, a osoba koja prikuplja novce za najam dođe do tebe i onda platiš, i u slučaju da si došla prije onoga tko je već platio za to mjesto, onda se moraš prebaciti na neku drugu lokaciju. Oni koji su tamo svaki put uglavnom dolaze jako rano, pogotovo sad preko ljeta. Najveća gužva je naravno nedjeljom ali ćeš tada sigurno prodati najviše stvari. Srijedom bi ti bilo lakše naći mjesto ali možda malo slabija prodaja, a subotom je još oskudnije što se tiče toga.
2017 07 24
> Amorella: > Možeš platiti za jedan dan tamo, cijena nije velika, nešto tipa 20 do 50 kn, ovisno o veličini mjesta koje zauzmeš, koliko sam ja čula, a pretpostavljam da ne namjeravaš zauzeti 30 kvadrata tako da će te to malo koštati. Ali moraš paziti da ne zauzmeš mjesto od nekoga tko plaća mjesečni najam, jer ti dođeš tamo sa stvarima, nađeš si prazno mjesto i prodaješ stvari, a osoba koja prikuplja novce za najam dođe do tebe i onda platiš, i u slučaju da si došla prije onoga tko je već platio za to mjesto, onda se moraš prebaciti na neku drugu lokaciju. Oni koji su tamo svaki put uglavnom dolaze jako rano, pogotovo sad preko ljeta. Najveća gužva je naravno nedjeljom ali ćeš tada sigurno prodati najviše stvari. Srijedom bi ti bilo lakše naći mjesto ali možda malo slabija prodaja, a subotom je još oskudnije što se tiče toga. Hvala ti puno! :)
2017 07 25
Mogu li ja nekom poslati svoj šleper krpica, pa da mi proda to :D Plaćam proviziju, haha :D Šalim se naravno...Ali meni je to baš sjajno za vas koje ste u Zagrebu..svugdje vani se te takozvane "car boot sale" normalna stvar...dodes sa svojim krpicama, sitnicama, namjestajem, cim god i prodavas :)
2017 09 06
> ElicaEl: > Mogu li ja nekom poslati svoj šleper krpica, pa da mi proda to :D Plaćam proviziju, haha :D Šalim se naravno...Ali meni je to baš sjajno za vas koje ste u Zagrebu..svugdje vani se te takozvane "car boot sale" normalna stvar...dodes sa svojim krpicama, sitnicama, namjestajem, cim god i prodavas :) Jooj, ja sam otišla jednu nedjelju nadobudno, "sparkirala" se na jednu kockicu dok me jedan deda nije potjerao jer je to mjesto "unaprijed plaćeno". Onda su me htjeli poslati u neki kut i naplatiti mjesto 30 kn pa sam odustala od prodaje. Eto, moja Hrelić avantura nije dugo trajala >.<
2017 09 06
ja sam na hreliću prodavala prije par godina..30 kn..moraš imat neki svoj improvizirani štand i na ot izbaciš krpe..prodala sam sve za 5 ili 10 kn...obožavam hrelić i sve moguće hreliće na svijetu..to kaj veli elica to je vani normalna stvar samo kaj nije prašnjavo ko na hreliću..ali bože moj
2017 09 15
ja obozavam hrelic stalno sam tamo kupi od igle do slona,frendica i ja znamo u proljece prodavat iskustvo uvijek pozitivno,plus to hvata predljetnu boju na suncu,mali savjet poto zima stie stavi i na krpicama simbolicnu cijenu kao na hrelicu do 15,20 kn i cuvaj zdravlje za toplije dane.a onda se druzimo na hrelicuuuu :')
2017 10 25
Koliko bude taj hrelic cesto?
2017 10 25
> sanela1986: > Koliko bude taj hrelic cesto? Svaku nedjelju je :)
2017 10 27
nakon pazara obavezno grah sa kobasicom ispod šatora
2017 11 03
Pozdrav, dizem temu, zanima me da li se uspije sta prodati na tom hrelicu... imam vrece i vrece robe i cipela, neda mi se to sve slikati i stavljati na krpice, a opet da ne bacam.. da li bude krade, mora li netko paziti na stvari? Znaci koliko sve kosta sa ulazom na hrelic i postavljanjem "standa"? Hvalaaa
2019 06 08