Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljubav, obitelj, djeca, psihologija /

Za buduće mame /

Prvi znaci trudnoće

Pozz svima 😊 Jel' mi moze tko pomoci? Kasni mi menga evo danas 5 dana, pa prije nego se odlucim za test imam par pitanja. U glavnom imam redovnu menstruaciju, mozda se desi jednom dva puta u godini da mi kasni koji dan, al bi inace imala onaj osjećaj kao kad trebam dobiti a sad nemam nikakav osjećaj. Citala sam u nekim temama da vecina zena osjeca bol u grudima kao kad treba dobit stvari, ali ja ne mada inace mi oteknu i bole dosta kad trebam dobiti. Ostale simptome isto nisam primjetila pa ne znam sta mi je cinit..da pricekam jos koji dan ili da vec radim test? 😬😬
2017 07 30
Možeš napraviti test s prvom jutarnjom mokraćom, sretno :)
2017 07 30
tako je i meni bilo prije otprilike 4 mjeseca... nisam imala simptome da ću dobiti, premda su mi grudi, kako je vrijeme odmicalo (i menga sve više kasnila) počele dobivati ... pa sam ja mislila "aha, evo sad će menga, samo kasni!" i tako... apetit sve slabiji i nikakvo jelo mi nije pasalo popodne, sve fuj.... i ja odlučim napraviti test.... piše 3-5 minuta čekati. ja ga nisam ni položila ravno skoro, a ono 2 crtice..... što god bilo, nadam se da ćeš biti sretna sa rezultatom testa, ja jesam! :")
2017 07 30
E da, ja sam , između ostalih simptoma, imala i temperaturu oko 37 - 37,2 Trajala je oko 2-3 tjedna. Kasnije mi se opet na koji dan pojavila, ali sad je uglavnom nema. Normalna je.
2017 07 30
kupi test.... meni je 4 dana nakon planiranog začeća pokazalo da sam trudna i to je bio jeftini test za 30 kn :-)
2017 08 22
Ja isto nisam imala nikakvih simptoma osim umora koji nisam pripisivala trudnoci.
2017 08 23