Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

Slobodno vrijeme i hobiji /

Filmovi, knjige, glazba /

OverDrive knjige

Pozz, zanima me koristi li netko, tj. čita li netko knjige preko ove stranice "OverDrive" - www.overdrive.com. Na toj sam stranicama pronašla jednu knjigu koja me zanimala, a nije prevedena kod nas. Riječ je o nastavcima i u HR su preveli samo 1. dio (autorica Diana Gabaldon, Tuđinka je 1. dio...). Trenutno čitam 3. dio, dostupno je par poglavlja i dosta je stranica u pitanju... Sama knjiga ima oko 1000. Ja sama nisam istraživala kako funkcionira stranica... Zna li kako se otvara račun, kako se plaća i koliko, kako se posuđuju knjige? Hvala. :)
prije 13 dana, 14:10
Nisam, ali sve knjige skidam s libgen.info; članke s libgen.org Besplatno je. Doduše nešto šteka u zadnje vrijeme, ali vrijedi probati se ulogirati svako malo jer ima širok repertoar i stručnih i belles lettres djela.
prije 12 dana, 00:48
> zfiser: > Nisam, ali sve knjige skidam s libgen.info; članke s libgen.org > Besplatno je. Doduše nešto šteka u zadnje vrijeme, ali vrijedi probati se ulogirati svako malo jer ima širok repertoar i stručnih i belles lettres djela. Hvala na infu! :)
prije 11 dana, 14:04
No frx :)
prije 11 dana, 14:12