Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Mala pomoc...

Trebala bi pomoć Paket je poslan i još nije stigao no to nije šta me interesira već piše samo kad je zaprimljen a dalje ni traga ni glasa o njemu.Ako je koja korisnica imala ovakav slučaj neka se javi da mi objasni u čemu je stvar. ![](http://hr.img.kominoi.net/hr/images/message/f18b3d7021b6291ff55e6cdfecb5754c.jpg)
prije 5 dana, 20:15
Paket još nije stigao na odredište...
prije 5 dana, 21:10
Neznam zato pitam.Iz Rijeke do Labina hm...mala je to udaljenost
prije 5 dana, 21:25
> Vikili: > Paket još nije stigao na odredište... HvalA na odgovoru
prije 5 dana, 21:26
Nije azurirano, godisnji su i sve sporije.. putuje uglavnom.
prije 5 dana, 21:47
Znači zbog toga...moguće je da Ok! Hvala..
prije 5 dana, 21:53
Moguće je da putuje, moguće je da je izgubljen. Ako se do ponedjeljka ili utorka ne promijeni status, u poštu i pisati potražnicu :) Inače, ako preporučeno kasni, tj. putuje duže od 3 dana ne računajući dan kada je predan na poštu, imaš pravo na odštetu. https://www.posta.hr/pomoc-i-informacije/reklamacije/unutarnji-br--promet/naknada-stete-4835 https://www.posta.hr/postanske-usluge/saljem-posiljku/-unutar-hrvatske/preporucena-i-vrijednosna-posiljka/rokovi-za-posiljke
prije 5 dana, 22:19
Meni je tako skoro svaki put s postom,zaprimljeno i to je to..zato status vise i ne gledam,ali uvijek na koncu sve uredno stigne👍
prije 5 dana, 22:32
Prvi put mi se to dogodilo ali za sve očito postoji prvi put...nadam se da će bit sve ok.Hvala vam cure na pomoći. Valjda će se nešto srediti.
prije 5 dana, 23:20
nazovi onaj broj korisnicke sluzbe poste i reci da je proslo 3 dana koji je rok dostave, njima je vidljivo gdje je paket jednom je meni tako paket stajao na posti u zagrebu 4 dana jer ga nisu uopce otpremili, a drugi dan kako sam zvala se cudom pojavio u selu di sam slala i dostavljen isti taj dan tako da mob u ruke i zovi, trebat ce ti sifra paketa i mozda tvoj oib
prije 4 dana, 21:23
> tratinchica123: > nazovi onaj broj korisnicke sluzbe poste i reci da je proslo 3 dana koji je rok dostave, njima je vidljivo gdje je paket > jednom je meni tako paket stajao na posti u zagrebu 4 dana jer ga nisu uopce otpremili, a drugi dan kako sam zvala se cudom pojavio u selu di sam slala i dostavljen isti taj dan > tako da mob u ruke i zovi, trebat ce ti sifra paketa i mozda tvoj oib Zvala sam i kažu da ne znaju da mogu napraviti prigovor. Uglavnom nema paketa ko da je u zemlju propao.
prije 4 dana, 00:11
I meni isto tako, poslano 8.8. iz Zagreba, a status se ne mijenja. Obično stigne u roku par dana, možda su zbilja u pitanju godisnji.
prije 4 dana, 01:30
Ja sam slala par paketa isto tako kasne. Al nervira me to. Mislim kakve veze ima sta su godisnji odmori, sta bi sad sve tribalo stat? Uvik je nekome na nekom poslu godisnji pa sve normalno funkcionira.
prije 3 dana, 14:56
Ja sam poslala 31.7 iz Broda za Podgoru i jos se status ne mjenja , neki dan sam im tipkala i rekli su da je negdje kod Splita na putu prema Podgori ..Vidjet cemo ali jako sam razocarana sto se tice poste ..Paket je veliki i dosta tezak nije mali da se mogao izgubiti tako lako
prije 3 dana, 21:06
Meni se nikad slično s poštom nije dogodilo.Vidjet ću sutra gdje je zapelo jer od 8.8. je trebalo stic iz Rijeke do Labina Moguće da stoji još na pošti u Rijeci ...baš sam i ja ljuta sad na poštu.Lipo platis pa ko te sljivi.E necemo tako.
prije 3 dana, 22:02
1 2 Sljedeći