Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

Kako vatiti prirodnu boju kose?

Imam izrast nekoliko centimetara, i zelim ponovnu tu svoju prirodnu.... jednom sam se farbala do sad, dali itko zna nacin na koj vratiti prirodnu boju?
prije 4 dana, 19:52
Jel ti nije logicno samo po sebi obojati ju jednostavno u svoju prirodnu boju?
prije 4 dana, 20:35
> Tinaživko: > Imam izrast nekoliko centimetara, i zelim ponovnu tu svoju prirodnu.... jednom sam se farbala do sad, dali itko zna nacin na koj vratiti prirodnu boju? pustiti da izraste?
prije 4 dana, 21:07
I sama sam u procesu vraćanja u prirodnu nijansu kose nakon dugogodišnjeg bojanja u crveno! U startu mi je frizerka naglasila da proces neće biti strašno brz jer ipak treba ukloniti svo crvenilo a drastično šišanje za mene nije bila opcija, htjela sam zadržati svoju dužinu kose, uz redovno šišanje oštećenih djelova. Prvi put sam išla na "skidanje boje", iz tamno crvene sam prešla u svijetlo gingerastu boju (bez brige 😄 bila sam upozorena pa to nije bilo veliko iznenađenje), nakon tog procesa obojala me je u moju prirodnu boju. Napomenula je da će mi se boja sada brže ispirati radi prethodnog tretmana i tako je i bilo. Opcije su mi bile sljedeće: ili ću se bojati ako to želim, u nijansu što sličnu mojoj prirodnoj s tim da izrast ne diramo, ili ću doći na još jedan tretman skidanja boje i ponovno bojanje u moju nijansu kad to budem htjela (s tim da je bolje dulje čekati između tretmana jer osim što se isprala nova boja, isprala se i narančasta nijansa pa sam čak došla do plave kose), tako da pri svakom opetovanom bojanju i eventualnom ispiranju boje šanse su daleko manje da se pojavi i najmanja naznaka mojih prijašnjih narančastih tonova. Izabrala sam drugu opciju, što zbog manje potrošenih novaca, ali i frizerka mi je skoro 50km daleko, u ovoj situaciji ne znam je li to sreća u nesreći ili baš suprotno U svakom slučaju rekla bih da je najbolje obratiti se profesionalcima. Ako nisi sigurna probaj kontaktirati frizerske salone preko fb uz sliku tvoje kose i potraži savjet/procjenu koliko bi te vraćanje u prirodnu boju kose koštalo. Sretno!
prije 4 dana, 21:51
Imaš novo od Loreala neka krema koja uklanja boju, ne znam da li djeluje, ali probaj, nisu neki novci Ima u Bipi, vidjela sam u Panorami
prije 2 dana, 18:05