Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

Kako vatiti prirodnu boju kose?

Imam izrast nekoliko centimetara, i zelim ponovnu tu svoju prirodnu.... jednom sam se farbala do sad, dali itko zna nacin na koj vratiti prirodnu boju?
2017 08 12
Jel ti nije logicno samo po sebi obojati ju jednostavno u svoju prirodnu boju?
2017 08 12
> Tinaživko: > Imam izrast nekoliko centimetara, i zelim ponovnu tu svoju prirodnu.... jednom sam se farbala do sad, dali itko zna nacin na koj vratiti prirodnu boju? pustiti da izraste?
2017 08 12
I sama sam u procesu vraćanja u prirodnu nijansu kose nakon dugogodišnjeg bojanja u crveno! U startu mi je frizerka naglasila da proces neće biti strašno brz jer ipak treba ukloniti svo crvenilo a drastično šišanje za mene nije bila opcija, htjela sam zadržati svoju dužinu kose, uz redovno šišanje oštećenih djelova. Prvi put sam išla na "skidanje boje", iz tamno crvene sam prešla u svijetlo gingerastu boju (bez brige 😄 bila sam upozorena pa to nije bilo veliko iznenađenje), nakon tog procesa obojala me je u moju prirodnu boju. Napomenula je da će mi se boja sada brže ispirati radi prethodnog tretmana i tako je i bilo. Opcije su mi bile sljedeće: ili ću se bojati ako to želim, u nijansu što sličnu mojoj prirodnoj s tim da izrast ne diramo, ili ću doći na još jedan tretman skidanja boje i ponovno bojanje u moju nijansu kad to budem htjela (s tim da je bolje dulje čekati između tretmana jer osim što se isprala nova boja, isprala se i narančasta nijansa pa sam čak došla do plave kose), tako da pri svakom opetovanom bojanju i eventualnom ispiranju boje šanse su daleko manje da se pojavi i najmanja naznaka mojih prijašnjih narančastih tonova. Izabrala sam drugu opciju, što zbog manje potrošenih novaca, ali i frizerka mi je skoro 50km daleko, u ovoj situaciji ne znam je li to sreća u nesreći ili baš suprotno U svakom slučaju rekla bih da je najbolje obratiti se profesionalcima. Ako nisi sigurna probaj kontaktirati frizerske salone preko fb uz sliku tvoje kose i potraži savjet/procjenu koliko bi te vraćanje u prirodnu boju kose koštalo. Sretno!
2017 08 12
Imaš novo od Loreala neka krema koja uklanja boju, ne znam da li djeluje, ali probaj, nisu neki novci Ima u Bipi, vidjela sam u Panorami
2017 08 14