Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

Informacije za korisnike /

Tražim /

Trazim vjesalice

Ima li ko viska vjesalice? Vlike, male, za grudnjaci, za remeni i sve ostale? Volim sto vise imati roba na vjesalice, urednjia mi je. Pogotovo kada decko ide nesto trazit i cijeli kup razbaza, a ako je na vjesalice to se ne desi. Prije sam ih dobila u ducanima ali sada vise nedaju. Tako da ako nekto ima doma ko bi mi poklonijo, dao u zamjeni od nesto iz mog profila ili prodao za neku realnu cijenupuno bu mu bia zahvalna.
prije 3 dana, 10:44
U Zari daju besplatno, samo ih treba pitati :)
prije 3 dana, 11:44
također i u C&A možete dobiti koliko želite zabadava ja uvijek tražim i dobijem kod nas punu vrečicu jer kažu ženskice da oni to bacaju tako da nemorate kupovati :")
prije 3 dana, 11:50
Kad god sam pitala u Zari nisu mi dali.
prije 3 dana, 18:24
U C&A i H&M- u sigurno daju na upit. Za Zaru ne znam.
prije 1 dan, 10:06
Ja sam ih na Njuskalu kupila nedavno, 50 lp po komadu :) Jedino je problem sto je minimalna narudzba 100 kn, sto ispadne 200 vjesalica, ali uvijek se moze podijeliti narudzba s nekim. Da ne duljim, evo link: http://www.njuskalo.hr/sve-ostalo/plasticne-vjesalice-oglas-22508143
prije 1 dan, 10:25
pa zašto bi kupovali kada znam 100% da u C&A dobijete koliko želite samo morate tražiti i one vam natrpaju punu vrečicu i obične i one za kopčanje hlača :") :")
prije 1 dan, 13:11
Posto c& a nije mi u blizini, jel biste vi iz ZG, BJ i drugi gradovi di ima ta trgovina, mi ni napravila usluga. ic uzet 1-3 vrecice vjesalice i poslat mi. normalno ja platim postarinu i vasa usluga?!
prije 1 dan, 16:03