Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Kako promijeniti ime na krpicama

Pozdrav! Nova sam ovdje i primjetila sam da vecini korisnika ne pise puno ime i prezime na profilu pa sam odlucila i ja da bih to promijenila, no iz nekog razloga mi stranica nikako ne prihvaca niti jedno drugo ime i sl. Ima li netko iskusan da mi rijesi ovaj misterij? ;)
2017 08 17
Ista stvar kod mene. Klikala samo Next dok sam se registrirala, a tek kasnije skužila da se ime ne može mijenjat. :D nažalost, jedina opcija ti je novi profil. Ime se ne može mijenjati po pravilima stranice. :,'(
2017 08 17
> AntonijaSucic: > Ista stvar kod mene. Klikala samo Next dok sam se registrirala, a tek kasnije skužila da se ime ne može mijenjat. :D nažalost, jedina opcija ti je novi profil. Ime se ne može mijenjati po pravilima stranice. :,'( Vazno da sam ja svoje isklikala... a dobro, hvala puno.Sad sto je tu je :")
2017 08 17
Nikako..Da sam znala da je tako ne bi se nikad ulogirala preko fejsa. Glupost najveća..
2017 08 17
> LaraBrkic: > > AntonijaSucic: > > Ista stvar kod mene. Klikala samo Next dok sam se registrirala, a tek kasnije skužila da se ime ne može mijenjat. :D nažalost, jedina opcija ti je novi profil. Ime se ne može mijenjati po pravilima stranice. :,'( > Vazno da sam ja svoje isklikala... a dobro, hvala puno.Sad sto je tu je :") Ti još nemaš povratnih pa nemaš što izgubit s novim profilom. Za nas ostale je kasno. Hhahahah :D
2017 08 17
nazalost nikako :s
2017 08 17
Meni je u redu da se ljudi zovu kako se zovu, to ulijeva povjerenje. Lakše je nekoga tako provjeriti pa ćete imati i više kupaca. No nekim ljudima možda posao ne dozvoljava da javno pišu što žele i prodaju svoje majice ovdje. Poštujem i to. Netko ne voli da ga možeš lako pronaći na faceu, netko voli....Svi smo različiti pa imamo i različite želje...Bilo kako bilo, ovdje je važnije da si pošten nego kako se zoveš.. Dobro došla si nam u svakom slučaju!!!!
2017 08 17