Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Visual Click sunčane naočale

Pozdrav curke Je li tko od vas narucivao sunčane naočale sa Visual Click Web shopa za sunčane naočale?
2017 08 19
Ja sam narucivala 3 puta do sada, pitaj što te zanima :)
2017 08 19
> delilah007: > Ja sam narucivala 3 puta do sada, pitaj što te zanima :) Naručila sam D&G naočale i platila ih ali kasnije su m8 rekli da ih nema na zalihama i da pričekam 15 dana jer moraju dobiti isporuku dobavljača iz Italije.Kao sad im je kolektivni godišnji do kraja mjeseca itd... Vidim reviewe te stranice i dosta njih je čekalo naočale i puno puno duže pa i odustalo. Ponudili su mi i povrat novca ako ne želim čekati pa sam 9dlucila ipak pričekati taj termin ,međutim zanima me jesu li naočale sunčane identične kao u našim optikama ili su ipak malo slabije kvalitete pošto im je i cijena za razliku od naših trgovina dosta jeftinija?
2017 08 19
Meni su naočale stizale kroz 10 dana, no nikad mi se nije dogodilo da sam naručila model naočala za koje se naknadno ispostavilo da su rasprodane pa nisam mjerodavna za prosuđivanje, stvarno sam imala samo pozitivno iskustvo. I mene je kopkalo pitanje jesu li originali ili ne, jer sam jedne fendi naočale kupila za 1000kn jeftinije kod njih uspoređujući cijenu u našim optikama! Nosila sam naočale u dvije različite optike, rečeno je da su definitivno original o:)
2017 08 19
Hvala ti na odgovoru Ok,sad sam mirna u vezi naočala samo me brine vrijeme dostave ,a valjda će biti onako kako kazu. Hvala puno još jednom😊👍
2017 08 19
Nema na cemu, sretno sa narudbom :)
2017 08 20