Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

mojekrpice.hr /

Ideje /

Ugledajmo se na Zaru i povećajmo prodaju :)

Ja sam s godinama na krpicama naučila da treba funkcionirati kao trgovina... Prije zime, na jesen kreneš objavljivati zimske/jesenske krpice...Sa krajem sezone te iste krpice stavljaš na sniženje... I obavezno sa vremenom treba oglase obnavljati, jer bez obzira na kvalitetu slika ili krpica već nakon 15 dana tvoje nove stvari padaju na neku petu stranicu u tražilici... Jest da zahtjeva malo truda i vremena sve to uploadati, mijenjati cijene kad je sniženje, ali mislim da se isplati... Baš sam preksinoć pobrisala 90% starih oglasa, postavila sve nove sa duplo sniženim cijenama, i već imam upite... S tim da je meni najveći problem određivanje cijena...ima stvari koje doslovnodaš za džaba samo da ne stoje, a ima stvari koje ne dam ispod cijene makar stajale u ormaru godinama 😄 Zato sam sad probala sa sistemom od dvije cijene za robu, 35 i 90kn....Iako je naravno sve plaćeno i vrijedi puno više, samo da ode... Mislim da je to sistem koji funkcionira, bez obzira na ljetne vrućine :)
2017 08 20
Ma nisu krpice više ništa od kad ovi virusi haraju, pale su krpe u neki peti plan
2017 08 20
It works! :D Bilo bi bolje da stranica ima gumb obnove, da se sam artikal obnovi, da ga ne moram sama postavljati 10 minuta :p
2017 08 20
Da istina stvarno treba uložiti truda kako bi se dobili upiti. I sama imam taj problem sa robom koje se želim riješiti da mi ne stoji, ali mi je isto malo problem ih dati za džaba jer su to stvari skroz očuvane ili svega možda nošene par puta ili uopće nisu. Ali evo svejedno imam puno lotova i majica koje koštaju 20 kn i manje. No, svejedno prodaja ide dosta loše. Hvala na savjetu :)
2017 08 20
Da ima stranica gumb onda bi opet ista stvar bila jer bi stiskale sve gimbove svaki dan haha... A ove teme sa virusima su stvarno fascinantne...ovolika stranica da nema neku azurnu it sluzbu... 😏 Ja sam stvarno godinama tu i sad mislim da imam formulu za prodaju uz dobre slike i dobre cijene..stvarno si treba dati truda i jednom mjesecno refreshirati pglase...a i mislim da je ovo sa sezonskom prodajom idealno pogotovo kad bi nas se sto vise tog drzale..
2017 08 20
Bas kao zara..pred pocetak sezone postavljamo oglase za tu sezonu..pred zavrsetak krenu rasprodaje i super :)
2017 08 20
> ElicaEl: > Ja sam s godinama na krpicama naučila da treba funkcionirati kao trgovina... Prije zime, na jesen kreneš objavljivati zimske/jesenske krpice...Sa krajem sezone te iste krpice stavljaš na sniženje... I obavezno sa vremenom treba oglase obnavljati, jer bez obzira na kvalitetu slika ili krpica već nakon 15 dana tvoje nove stvari padaju na neku petu stranicu u tražilici... > Jest da zahtjeva malo truda i vremena sve to uploadati, mijenjati cijene kad je sniženje, ali mislim da se isplati... > Baš sam preksinoć pobrisala 90% starih oglasa, postavila sve nove sa duplo sniženim cijenama, i već imam upite... > S tim da je meni najveći problem određivanje cijena...ima stvari koje doslovnodaš za džaba samo da ne stoje, a ima stvari koje ne dam ispod cijene makar stajale u ormaru godinama 😄 > Zato sam sad probala sa sistemom od dvije cijene za robu, 35 i 90kn....Iako je naravno sve plaćeno i vrijedi puno više, samo da ode... > Mislim da je to sistem koji funkcionira, bez obzira na ljetne vrućine :) jako lijepo si ti to sve objasnila :-)...ja radim isto, ali dosta stvari darujem kad ne mogu odredit cijenu ili ih ne mogu prodati danima... obnavljanje artikla je neizbježno... znam da zahtjeva veliki trud koji se na kraju isplati :-)
2017 08 21
> IvanaHercegovac: > Ma nisu krpice više ništa od kad ovi virusi haraju, pale su krpe u neki peti plan baš, doć do zanimljive teme, jer isto kao odigrat lotto a ne dobit ništa :-)
2017 08 21
E bome i ja ću obnoviti oglase kad dođem kući :D A ovo sa sezonskom prodajom hm, meni su krpice baš super zato što i u sred zime mogu kupit kupaći npr a mogu i ljeti jaknu što je u trgovinama gotovo nemoguće, a nekad baš zatrebaju takve 'obrnute' stvari zbog putovanja npr.
2017 08 22
A kako osvježite oglase? Šta novi postaviti stari izbrisati?
2017 08 22
Slažem se. I ja tako radim kad imam vremena. Treba puno truda i onda se isplati.
2017 08 23
Je, istina, i mene je potaklo, a lijena sam inače za to, al evo budem malo
2017 08 23
Stari izbrisati, novi napraviti, ili kako neke cure ostave i stari zbog djevojaka kojima su u omiljenima; ja osobno to ne radim jer mi se onda trpa profil a to ne volim...Smatram da 54 stranice sa po 3 puta istim oglasom odbijaju kupilice... Evo da vas potaknem, pobrisala sam stare oglase, postavila nove oglase-doduše sa nekim cijenama i upola manjima, ali je upalilo! :) Imala sam nekoliko prodaja ovaj tjedan... Jest malo zamorno i sporo, ali se isplatilo...Baš i večeras planiram zasjesti i postaviti još novih stvarčica...
2017 08 23