Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Kako do pozitivnih komentara?

Nova sam ovdje. Kako se skoro selim imam hrpu odjece koju moram prodat/poklonit. Postavila sam neke stvari ovdje no bojim se da kako sam nova da mi korisnici ne vjeruju. Koliko vam je trebalo da prvi artikal prodate?
2017 08 20
Bok, dobrodošla:) Probaj za početak nešto kupiti kako bi skupila povratnu inf, kada prodaješ ako bude prilike radi primopredaje, ukoliko je riječ o većim iznosima probaj napraviti kompromis i sve se dogovoriti s potencijalnim kupcima..polako samo i sretno:)
2017 08 20
lijepo, kupis par stvari i zene ti ostave povratnu
2017 08 20
Ja sam dugo na krpicama, ispočetka je prodaja išla bolje...prije recimo tri godine..sada je slabo...kad vidim cure sa 1500 pozitivnih...baš lijepo...ali neznam kako ??? Probajte do pozitivnih komentara doći na način da vi prvo pošaljete...a onda kada kupac dobi robu uplati..ili vi prvo nešto kupite od nekoga pa dobijete komentar...malo po malo ...sretno !!! :") <3
2017 08 20
Dobrodošla, ja sam na početku stavljala jako niske cijene dok nisam skupila više od 10 povratnih... plus darovala sam stvari kojima nisam mogla odredit cijenu ili se nisu nikako prodale... to i danas radim :-) sretno :-)
2017 08 21
Budi postena i iskrena😊 i prodaja ide sama😄
2017 08 21
Kad sam imala obje nule trebalo mi je 2 dana da prodam jedan crni kožnjak, od mene kupio- dečko...još sam stavila zabunom manju cijenu nego sam mislila pa mi je još naknadno uplaćivao, koja bruka. Onda sam se ponadala da prodaja ide ko luda....no nije ispalo baš tako. Ako se nekome nešto jako svidi, kupit će...čak nema pravila hoće li to biti nešto moderno ili starinsko. Eto, čovjek se usudio kupiti od mene dok još nisam imala nikakve suradnje...Sretno!!
2017 08 22
Slažem se s onim što je već napisano. Najlakše je kupiti dvije tri stvari da ti žene ostave povratnu ocjenu. I povratna ocjena tebi kao kupcu puno znači. Dalje, stavi prihvatljive cijene, ako se nitko ne javi, pokušaj poslati i ponudu u inbox, ponudi gratis poštarinu, ili neki lot sa smanjenom cijenom. Tako će se netko možda prije odlučiti na kupovinu nego ovako.. Ali svakako najbrži način je da ti povjeruješ nekome i kupiš neku stvarčicu, i eto, prodaja će krenuti sama kad već budeš imala 2 pozitivne. Sretno ;)
2017 08 23