Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Slobodno vrijeme i hobiji /

Putovanja, odmori /

Ima li ovdje stjuardesa?

Bok svima Znaci evo razmisljam da li upisati fakultet il ne, i netko mi par dana kasnije stavi bubicu u uho "pa plati si tecaj za stjuardesu posto ne volis stalno bit na mjestu"... Dakle, gdje ima tih tecajeva, koliko kostaju, zelim znati sve o tome... I jos k tome da sam malo punasnija(a navodno samo fit cure dobivaju posao) da li je to samo zabluda ili stvarno tako? Hvalaaaaa
2017 08 23
Koliko ja znam avio kompanije otvaraju natječaje za kabinsko osoblje i tada se prijavljuješ. Ukoliko te odaberu, oni te i školuju. Nisam nikad čula da postoji tečaj koji si sama možeš platiti. Imam prijatelja pilota i njegovu ženu, prijateljicu, ona je bila stjuardesa i kod nas i vani i još jednu poznanicu koja je u CA stjuardesa preko 20 godina i mogu ti reći da to nije bajan posao. Da, nisi na mjestu, ali nisi ni nigdje drugdje. Pilotima je lakše i to puno. Oni uspiju i vidjeti nešto na putovanjima, dok kabinsko osoblje puno manje. Primjerice, priča mi ova gospođa koja radi preko 20 g kako leti za Frankfurt, tamo sleti, mora počistiti avion (nije sama, ali ipak čiste) i za sat vremena avion ide iz Frankfurta za Rim, u Rimu opet isto (čišćenje) i iz Rima za Dubrovnik, a na kraju iz Dubrovnika za Zagreb. I tako je ona cijeli dan na nogama i u pogonu, a doma joj je s djetetom dadilja koju skupo plaća jer mora biti cijeli dan i prenoćiti s malim (samohrana je majka) Zapravo ti je stjuardesa fancy naziv za konobaricu i čistačicu. To je po mojem mišljenju ok posao za studenticu, dok nemaš obitelj, a kasnije ne. I moraš jako dobro znati engleski i još koji jezik je plus. E da, izgled, neki savršen, nije bitan. Ima svakakvih stjuardesa i starih i mladih i fit kak ti veliš i onih manje fit.
2017 08 23
Nije zabluda, ovisi koliko si punašna, gledaju i visinu i debljinu, opću fizičku formu i zdravlje. Ima više razloga za to, neki i nisu na mjestu, ali osnovni je sposobnost normalnog obavljanja posla u specifičnim i skučenim uvjetima.
2017 08 23
Znam dvije cure, one rade za Quatar airlines. Znaci govore 3 jezika, izgledaju savseno, visoke su, vitke. Morale su sve zube srediti, madeze s lica ukloniti. Tako da sumnjam da je lako dobiti taj posao.
2017 08 24
Mislim da je izgled dosta bitan za taj posao a za neki tečaj nisam čula. Mislim da avio kompanija otvori natječaj i onda oni plate školovanje.
2017 08 24
Pozdrav , dakle sto se tice posla stjuardese prvo ides na razgovor(nemoj se cuditi ako budu s tobom komunicirali na eng.i jos jednom jeziku ovisno sto si navela u zamolbi)zatim sljede testovi i jos dva kruga razgovora.Sa zamolbom prilazes dokument o lijecnickom pregledu koji je obavljen od str.njihovih dr.Imat ces tri bolnice ponudene i isto tako dr.,ja sam isla u Dubravu.Kad i ako sve prodes ides na obuku za stjuardesu.Placa u CA je oko 7,500 kn bila kad sam ja bila.Placa u Qatar Airwaysu oko 15 tis.kn plus prekovremeni s time da imas pokriven i stan i hranu.Oni stalno primaju tako da mozes sibnuti zamolbu i fotke putem interneta,odrzavaju intervjue u esplanadi,westinu itd.ugl.kad se skupi dovoljno ljudi.Jako bitno je da nemas piercinga niti vidljivih oziljaka.Dakle radno mjesto moze biti doha,bahrain ili dubai s time da ako se pokazes moze ti biti ponudeno raditi za jednog od seika i tu su place jaaako dobreee ali je tvoj priva
2017 08 26
tni zivot nula.Eto nadam se da sam pomogla🙂
2017 08 26
> kristin0: > Pozdrav , > dakle sto se tice posla stjuardese prvo ides na razgovor(nemoj se cuditi ako budu s tobom komunicirali na eng.i jos jednom jeziku ovisno sto si navela u zamolbi)zatim sljede testovi i jos dva kruga razgovora.Sa zamolbom prilazes dokument o lijecnickom pregledu koji je obavljen od str.njihovih dr.Imat ces tri bolnice ponudene i isto tako dr.,ja sam isla u Dubravu.Kad i ako sve prodes ides na obuku za stjuardesu.Placa u CA je oko 7,500 kn bila kad sam ja bila.Placa u Qatar Airwaysu oko 15 tis.kn plus prekovremeni s time da imas pokriven i stan i hranu.Oni stalno primaju tako da mozes sibnuti zamolbu i fotke putem interneta,odrzavaju intervjue u esplanadi,westinu itd.ugl.kad se skupi dovoljno ljudi.Jako bitno je da nemas piercinga niti vidljivih oziljaka.Dakle radno mjesto moze biti doha,bahrain ili dubai s time da ako se pokazes moze ti biti ponudeno raditi za jednog od seika i tu su place jaaako dobreee ali je tvoj priva Heej, imaš možda link ili mail na koji im se može poslati CV?
2017 08 28
Potrazit cu pa ti posaljem🙂
2017 08 28