Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

Svakodnevica /

Računala, elektični uređaji, internet /

Philips Lumea - iskustva?

Cure tko ima iskustva? kakav je? jel se isplati? jel pomaze i kod tamnijih cura.. :") sve preporuke su dobrodosle :D
2017 08 28
Evo, ja ga planiram kupiti u narednih mjesec dana, i to onaj Prestige. Prijateljica mi ima, kaže da je prezadovoljna, ne Prestige nego raniju liniju. Ima ga već 2 godine. Kaže da je bitno detaljno odraditi blicanje, u početku se ne vide rezultati i onda nakon 10 dana počnu dlake otpadati. Nema čarobnog rezultata, dlake rastu ponovno, čak i nakon odrađenog ciklusa od 6 tretmana, ali ne u cijelosti, i ne toliko jake. I ja sam tamna i imam još tamnije dlake, ali po slikama na njihovoj stranici bi spadala u skupinu za koju djeluje.
2017 08 29
I mene zanima..taman razmišljam o kupnji
2017 08 29
> Lina33: > I mene zanima..taman razmišljam o kupnji i ja razmisljam o kupnji nije malo novaca pa se ne bih htjela zalijetati s kupnjom..
2017 08 29
Ja planiram uzeti isto, svasta sam citala i ako mi 70% , kako neki pisu, pomogne pa ja sretna kao nikada..
2017 08 29
Uglavnom što sam pročitala na raznim recenzijama, svi hvale uređaj. Pa valjda onda nešto i mora pomagati :) Cijene su im još visoke, ne znam, možda pričekati blagdanske akcije, često onda budu neki popusti i na tehiku. A opet kad se sve zbroji koliko ode love na razna druga sredstva koji ne pomažu puno, onda je bolje investirati u Lumeu. Pratim temu, ako koja kupi neka obavezno napiše osvrt :")
2017 08 30
> Lunass: > Uglavnom što sam pročitala na raznim recenzijama, svi hvale uređaj. Pa valjda onda nešto i mora pomagati :) > Cijene su im još visoke, ne znam, možda pričekati blagdanske akcije, često onda budu neki popusti i na tehiku. > A opet kad se sve zbroji koliko ode love na razna druga sredstva koji ne pomažu puno, onda je bolje investirati u Lumeu. > Pratim temu, ako koja kupi neka obavezno napiše osvrt :") da da,ja cekam blagdane tocnije tamo oko Bozica ce sig bit snizenje :") dogovoreno :*
2017 08 30
Ja čula da su sad najveća sniženja, jer se ljeti ne smije korististiti. Zato sad i kupujem.
2017 08 30
> MilaElena: > Ja čula da su sad najveća sniženja, jer se ljeti ne smije korististiti. Zato sad i kupujem. stvarno?? koliko je snizenje i gdje? e i ovo za ljeto isto nisam znala :/ ,:)
2017 08 31
https://www.ekupi.hr/Epilatori-g2344.aspx?gclid=COfM9I_LzNQCFVRfGQodeQQKnQ Na e-kupi i u Elipsu, ali su jeftiniji na e-kupi. Da, ne smije se koristiti ljeti!
2017 08 31
oki hvala :")
2017 09 01
Odicna stvar. Isplati se
2017 09 06
eo ja ga imam, ovaj najnoviji, baš sam dosta dlakava, i stvarno imam rupe na nogama od korištenja, samo dostq sam neredovita, mislim da se pravilnim korištenjem da čuda napravit, preporučam kupiti, a i sad preko zime ću si dat truda s tim da se do sljedećeg ljeta fkt srredim
prije 27 dana, 23:56
> Saruman: > eo ja ga imam, ovaj najnoviji, baš sam dosta dlakava, i stvarno imam rupe na nogama od korištenja, samo dostq sam neredovita, mislim da se pravilnim korištenjem da čuda napravit, preporučam kupiti, a i sad preko zime ću si dat truda s tim da se do sljedećeg ljeta fkt srredim hvala,ja cu si ga definitivno uzeti :")
prije 27 dana, 01:15
Ja imam Remingtonov, koji ima više bljeskova ali manji prozorčić. Da opet kupujem, kupila bih Lumeu samo zbog većeg prozorčića jer onda brže ide. Sad na jesen ću ga ponovno početi koristiti jer se ljeti pauzira, i nadam se da će mi biti još efektniji nego do sad. Blicala sam od 2. do kraja 5. mj. i stvarno me riješio dlaka, ali su narasle kroz ljeto ponovno na staro stanje. I treba biti uporan, pa tko to nije, može odmah u startu odustati i ne bacati novac. Iako mi je naporan taj tretman jer mi malo dugo traje (epilator je npr. puno brži), meni je i dalje broj 1 jer me spašava od uraslih dlaka...
prije 26 dana, 18:23
1 2 Sljedeći