Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Svakodnevica /

Računala, elektični uređaji, internet /

Popravak mobitela gdje?!

Imam mobitel sony xperia i jučer mi je pao i razbio se ekran 😢 ako neko zna gdje popravit mobitel a da me popravak ne izađe više nego sam mobitela :D (okolica Zagreba)
2017 08 30
> Marica11: > Imam mobitel sony xperia i jučer mi je pao i razbio se ekran 😢 ako neko zna gdje popravit mobitel a da me popravak ne izađe više nego sam mobitela :D (okolica Zagreba) Ako ima garanciju, pitaj gdje si kupila.
2017 08 31
Isto se dogodilo i meni, bio je pod garancijom ali ti garancija naravno ne vrijedi za takvo oštećenje. Slala sam ga (tj T-Com) u Zagreb na njihov servis. 1300kn me izašlo, jeftinije nigdje nisam mogla naći jer mi servisi u gradu nisu htjeli otvarati mob da vide koje staklo i šta je sve točno otišlo. Uglavnom nigdje ne možeš proći jeftinije, dobiješ zamjenski mob u T centru i tvoj se vrati sa servisa za cca 3 tjedna (ovisi imaju li odmah potrebne dijelove ili treba naručivati kao u mom slučaju) :D
2017 09 02
jurko ekrani kod arene. za iphone SE platila 400kn i bilo je gotov za 3 sata
2017 09 04
Kohar servis u Maksimiru. Lik sve popravlja! Predlažem ti da naručiš ekran s ebaya jer su dobri, a puuuuno jeftiniji nego u Hrvatskoj (kopije su isto ok!) pa odneseš njemu da ti samo zamijeni. Tako sam ja prije par godina i naplatio mi je nešto sitno, možda 70-ak kuna, a ekran me izašao isto toliko. U pravom servisu je samo ekran oko 500 kuna.
2017 09 09