Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

Savjeti o uporabi stranice /

Pomoć kupcu

Dobra večer! Kako se kupuje na mojekrpice.hr? Na nekim profilima piše Šaljem tiskom i poštom. Nekima ne piše ništa. Koga mogu pitati ne znam. Kako se plaća na kiosku paket, rekli su mi da ne može tako.
2017 09 25
Albatros, javiš se prodavaču određenog artikla kojeg želiš, kad otvoriš sliku proizvoda piše ti "želim to", klikneš i pošalješ upit. Ti kao kupac, kada si sigurna u kupnju razmjeniš podatke sa prodavačem i uplatis na račun određeni iznos (artikl+poštarinu) kako se već dogovoriš sa prodavačicom. Pripazi da je prodavač pouzdan - gledaj povratne informacije iako nisu uvijek mjerilo.
2017 09 25
Nekim curama je u cijeni artikla i postarina. Ako smatras da je cijena prevelika, žicaj popust. :D Da, gledaj povratne ocjene, koje su ti na prvoj stranici trgovine svake krpičarke......odmah su ispod slike avatara. Za pocetak dok se ne ufuras, moj savjet ti je da pocnes sa curama koje imaju malo vise pozitivki...a ako nadjes na nekog s negativnom, nadji ju i procitaj. Cesto cure ostavljaju i negativne za uzimanje podataka i neuplacivanje, iako se to ne smije. Ako imas jos kakvo pitanje, slobodno pisi tu ili se obrati nekom od nas u inbox. Tu smo da pomognemo. I uvijek si racunaj sama postarinu: postom preporuceno je ajmo reci sigurniji nacin i postarina ti je prosjecno oko 10-18 kn za neki artikl, a cijene pakete tiska su od 15-25 ovisno o velicini. I da, svaki put uplacujes curama cijenu artikla i postarinu. Na kiosku nista ne placas kad dizes paket.
2017 09 25
Ja sam našla ovo što sam pisala sada opet, ja ne znam kako ste vi odmah našle. Ja sam mislila da plaćam poštaru kad mi stigne tako su mi rekli u pošti i kupila sam na Njuškalu više puta. Jesu oni top članovi sa 1000 povratne informacije dobri za kupovinu? Imam poštu blizu,jel mogu platiti onda kad uzmem paket?
2017 09 25
> albatros01: > Ja sam našla ovo što sam pisala sada opet, ja ne znam kako ste vi odmah našle. > Ja sam mislila da plaćam poštaru kad mi stigne tako su mi rekli u pošti i kupila sam na Njuškalu više puta. Jesu oni top članovi sa 1000 povratne informacije dobri za kupovinu? Imam poštu blizu,jel mogu platiti onda kad uzmem paket? Možete plaćati pri preuzimanju ako se s time složi prodavač. To neće svatko jer postoji rizik da kupac ne preuzme paket. Nisu samo top članovi pouzdani, Daisy je dobro rekla - ispod avatara,slike prodavača vam se nalaze povratne informacije koje je uvijek dobro pročitati.
2017 09 25
Nisam za placanjem pouzecem. To je najskuplja moguca verzija postarine i zbilja mislim da nije isplativo da zbog neke stvari od 40-50 kn placate jos po 40 kn il vise postarine. Dosta cura i ne znaju slati pouzecem, jer imas vise vrsta gdje je moguce da ti postarina bude i manja i veca, Jedino akoe ako se radi o kupnji nekih skupih artikala (par stotina kn), onda ako imas za to, imas i za pouzece da budes uvjerena u sve sto posto. Da, bilo bi ti bolje da suradjujes prvo sa curama koje su malo duze tu, koje imaju sve pozitivne, dok se ne ufuras malo u sve. Ne moraju bit top clanovi to....vec i oni koje nisu. Ako imas jos kakvo pitanje, slobodno.
2017 09 25
Hvala vam! Onda uplatim u pošti i šalju mi poštom najbolje jer mi kiosk nije blizu. Valjda me neće prevariti, gledati ću te informacije. Jel isto ako ja prodajem? Kako ce meni vjerovati kad imam 0.
2017 09 25
Ma neću prodavati još pa nema veze.
2017 09 25
😄😄sretno.. Ugl klikni na zelim to reci oprosti nova sam kako cemo i onda ce ti i prodavac sve pojasniti
2017 09 25
Javilo mi se još osoba u poruke, zahvaljujem svima na objašnjenju. Šteta što neke imaju negativne pa ću odustati od onoga što sam htjela.
2017 09 26
> albatros01: > Hvala vam! > Onda uplatim u pošti i šalju mi poštom najbolje jer mi kiosk nije blizu. Valjda me neće prevariti, gledati ću te informacije. > Jel isto ako ja prodajem? Kako ce meni vjerovati kad imam 0. Sretno 💛
2017 09 26