Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

Regenerator u spreju

Valja li to što? Masti li jako kosu? I ovako ju (pre)često perem pa mi je to jako bitno, a pod hitno mi treba nešto za raščešljavanje jer plačem od muke koliko mi se kosa nakon svakog pranja zapetlja. Inače je ravna, jako gusta i tanka, ali zdrava, redovito se šišam, ne bojam se, tu i tamo ju ispeglam.. ali više ne znam što bih s tim mršenjem, ostat ću bez nje koliko je skinem s četke :( Gledala sam danas Schwarzkopf Gliss kur ali mi je kolegica rekla da su grozni. Tko još proizvodi takvo što, dostupno u dm, bipi, mulleru..? Molim uz savjete da napišete i cijene ako znate, tenkju :")
2017 10 03
Btw perem kosu skoro svaki dan, farbana sam plavuša i meni ne masti ni malo.
2017 10 03
Meni je godinama najbolji total repair 19 - isprobala sam ih sve, pa i masu drugih proizvoda. Imam kosu do ispod struka - ravnu, tanka vlas, a ima je.... Jedino upozoravam da ne špricaš iznad pločica, kade, parketa itd jer doslovce možeš strgati nogu, koliko klizavo bude nakon. Na tjeme ne špricam, pa se ne može dodatno ni mastiti i osim šampona ne koristim nikakve druge proizvode.
2017 10 04
Ja sam na preporuku krpicarki sa foruma kupila kceri macadamia cetku za kosu. Uz nju sam dobila na poklon bocicu ulja (kap ulja se utrlja rukama od sredine kose prema vrhovima-ne na tjeme). S njom smo riješili jutarnje urlanje jer ima uzasno gustu i dugu kosu, a tanke vlasi koje se strasno mrse. Cetka dode oko 120 kn ali vrijedi svake kune... 😊
2017 10 04
Btw meni je Bipa katastrofa i ima podosta fake proizvoda ili upitne kvalitete, tako da tamo ne kupujem i ne znam kakav je njihov po kvaliteti. Btw2 - meni je i ta cetka katastrofa - ne zahvati mi cijelu kosu pa samim time ni eventualne "cvorove", koji mi se rade blize tjemenu, tj. S unutarnje strane kose - da tako nazovem
2017 10 04
E da, baš s tim čvorovima i ja imam problema :,'( Znam da u Bipi nikad ne bih kupila parfem, a za ostalo nisam ništa čula.. ali slušam!
2017 10 04
Meni je prisjela kad sam od kakti always ulozaka dobila takvu alergiju i upalu....i prije toga mi je sve nesto bilo kao, ali ovo mi je bilo bas da nikad vise ne udjem Prije puno godina (kad sam imala jos duzu kosu) moje frizerke su mi narucile cetku za ekstenzije (nisam ih nikad imala - imam svoju prirodnu kosu) - e to je bilo nesto najbolje ikad Sada imam i zadovoljna sam ebelin crna cetvrtasta - prilicno sam zadovoljna
2017 10 04
Nemoj zezat! Strašno :( Ja svratim vikendima kad imaju akcije, nisam nikad dosad imala problema.. Škicnut ću i tu, njih ima u dm-u jel tako?
2017 10 05
Mislim da sam ju u Dm -u kupila, ali nisam sigurna. Uglavnom biraj što šire i koje ne elektriziraju
2017 10 05
Meni je Gliss Kur regenerator u spreju odličan, pogotovo u zlatnom pakiranju. Nije ni toliko skup (oko 24-25kn) ako se uzme u obzir da se sporo troši.
2017 10 13
Još nisam kupila, stalno zaboravim. Moram si počet zapisivat, godine očito stisle x-)
2017 10 14