Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

Informacije za korisnike /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Neodgovorna frizerka..

Što napraviti kad ti frizerka uništi odjeću....blanšom mi je potpuno uništila majicu..Na par mijesta su se pojavile fleke...tražila sam nadoknadu štete ali ona me ignorira.. Kako postupiti i koja su moja prava🤔...
prije 7 dana, 16:57
I meni se to desilo, crnom bojom za kosu mi je napravila crtu od 15 cm na novoj majici.. mislim ok ja sam kriva kaj sam isla u novoj majici ali svejedno.. nije se ni ispricala nit ju je diralo to.
prije 7 dana, 17:01
Probajte sa alkoholom iz ljekarne i blazinicama skinuti boju.
prije 7 dana, 17:33
Ma ne mogu kad je u pitanju blanš..izbljedilo😣 Najprije je rekla da će nadoknaditi štetu a sad me ignorira.. Nisam ja novce na ulici našla..bezobrazno skroz. Ako sam nešto skrivila snosim onda odgovirnost za svoje postupke..
prije 7 dana, 17:42
Bilo to nova ili stara majica...
prije 7 dana, 17:43
Niste krivi definitivno i tjerajte mak na konac...dok vam ne nadoknadi stetu...ona je trebala pazit,kad ke vidjela sto je napravila nije trebala uslugu naplatiti,jer koliko ona cijeni svoju uslugu toliko vi cijenite svoju odjecu...ona nije ok!!
prije 7 dana, 17:47
Hvala cure..nije fer ..kad ljudi skuže da si dobar onda te ne doživljavaju ozbiljno..Sad više nije u pitanju novac nego princip..
prije 7 dana, 18:00
u pravu si, ali ne ide se frizeru u novoj majici bas iz slicnog razloga...ako se farbas moze ti spricnut boja, ako se sisas bit ces puna dlaka
prije 7 dana, 18:39
Bilo nova ili stara moja je..platila sam ju..jednako mi draga. Svakom se može dogoditi ali onda budi čovjek i priznaj..bar se ispričaj.
prije 7 dana, 18:45
> maRJANKA: > Što napraviti kad ti frizerka uništi odjeću....blanšom mi je potpuno uništila majicu..Na par mijesta su se pojavile fleke...tražila sam nadoknadu štete ali ona me ignorira.. > Kako postupiti i koja su moja prava🤔... Kako vas je blajhala, bez zaštite? Ogrtače za farbanje/šišanje ima svaki friz. salon, dodatno stavi ispod i ručnik. ![](http://hr.img.kominoi.net/hr/images/message/e32eb4e6cf3f945833f75dd3244ebde1.jpg)
prije 7 dana, 23:08
Ni ja ne kužim..pa ja gdje god i bilo kad sam išla uvijek stavljaju najprije ručnik pa onda zaštitu. U svakom slučaju bi i ja inzistirala na nekakvoj nadoknadi. Zšto bi ja treebala ići u staroj majici kod frizera ako npr poslije frizure idem još negdje a ne drito doma?!
prije 6 dana, 10:32
da pa stavi ručnik pa zaštitu, ali meni je po leđima pofarbala, dakle po stražnjoj strani, a zaštitna ta plahta ne dođe skroz do leđa.. bar kod ove
prije 6 dana, 12:34
> anaa1207: > da pa stavi ručnik pa zaštitu, ali meni je po leđima pofarbala, dakle po stražnjoj strani, a zaštitna ta plahta ne dođe skroz do leđa.. bar kod ove U salon u koji ja idem stavi obrnuto/zamijeni strane pa su leđa skroz pokrivena i nema šanse da zafleka, iako ja ponesem rezervnu majicu. Vrlo se rijetko farbam, eventuano nijansu svjetlije pramenove, ali bez obzira nisam imala neugodno iskustvo. Mob ignoriram, jer cure znaju za vrijeme farbanja esemesati pa povuku ogrtač, a za tako nešto ne može frizerka biti kriva.
prije 6 dana, 14:07
Idite se ponovno kod nje osisati i onda kada bude gotovo recite "uredu je". I otiđite bez placanja.
prije 4 dana, 14:20
Ili jos bolje dodite tamo s malo.masti od pecenja i pospricajte ju po majici.
prije 4 dana, 14:24
1 2 Sljedeći