Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

Posvjetljivanje pramenova ljubicastim samponom

Prije 4 mjeseca sam u frizerke radila pramenove na blajh koji su bili platinasti s vremenom bi se pozutili ali sam kupila Keune ljubicasti sampon drzala 10 minuta i opet postigla platinastu boju, evo jucer bila ponovo na pramenovima (sada stavila cijelu glavu dosada su bili samo pola glave) ali ovaj put nisu ispali platinasti nego zuto zlatni sad me zanima dali ako stavim ljubicasti sampon opet 10 minuta jel bi ti pramenovi mogli postat svjetliji nego sto zapravo jesu?
prije 4 dana, 08:03
Da :) ali ne moraš držati 10 minuta, samo peri s njim, tipa svaki drugi put kad pereš kosu. I promjeni frizerku koja radi žute pramenove ;)
prije 3 dana, 10:50
Da. Preporucam za zute pramenove od L’oreala Silver sampon, ima na lookfantastic.com, i u Hrv u salonima ali budu skuplje cijene. Stvarno radi, ja ga drzim minutu i svi pramenovi su sivi dok ispirem sampon. Kad se kosa osusi bude lijepa nijansa, platinasta
prije 3 dana, 23:56
Keune regenerator silver reflex ti je super za ubijanje žutila. :) I slažem se da frizerku koja te iz salona pusti žutu batališ čimčim prije!
prije 1 dan, 17:09