Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

Svakodnevica /

Društvena događanja /

spijuniranje u vezi

jesam li ja normalna? otkad mi je decko prije cca 10dana instalirao wp non stop je online. oke,navecer se cujemo kaze idespavat i ujutro kad se probudim vidim da je zadnji puta bio u tri ujutro na wp. mislim da me vara... spomenula sam mu to par puta i kaze da se dopisuje sa prijateljima al da ne kuzi previse tu aplikaciju i da lupam gluposti... ja sam skroz sumnjicava, prije nikad nebi toliko bio po mobitelu a sad je non stop online to vise nije normalno. stalno gore a meni nepise. znam da zvucim ko luda ali ovo me izluduje.najvise mi smeta sto mi kaze kakoje zaspao u 10 icijelu noc spavao bla bla a pise da je bio u tri u noc na wp ito ne jednom nego skoro svakodnevno...
prije 20 dana, 19:54
Kupi novi broj i piši mu u 3. :) Šala mala.
prije 20 dana, 20:34
> KreativnoSelo: > Kupi novi broj i piši mu u 3. :) > Šala mala. :D bez šale, tako napravi,da vidiš kako diše.....
prije 20 dana, 21:02
ja isto znam biti u 3 ujutro na wappu pa nikog ne varam o:)
prije 20 dana, 21:26
U Djakovu ima vrhunski tarot strucnjak. Ziher ce pogodit i s kim te vara i u kojoj pozi. Paralelno se tarot strucnjak deklarira i ko teolog pa mos odma i na vjersku obnovu kod nje u slucaju losih vijesti.
prije 20 dana, 21:56
U 22 sati ide spavati za tebe,onda ode s njom,pa bude do 3 sata,dode doma,i ppsalje joj por kako im je bilo lijepo..i eto tad vidis da je bio u 3 sata........ovo je samo primjer jedne situacije kako su oni spremni na svasta....nadam se da kod tebe nije tako,ako te vara moras primijetit po njemu da se drugacije ponasa...sretno ti
prije 20 dana, 22:20
> sanela1986: > U 22 sati ide spavati za tebe,onda ode s njom,pa bude do 3 sata,dode doma,i ppsalje joj por kako im je bilo lijepo..i eto tad vidis da je bio u 3 sata........ovo je samo primjer jedne situacije kako su oni spremni na svasta....nadam se da kod tebe nije tako,ako te vara moras primijetit po njemu da se drugacije ponasa...sretno ti :')
prije 20 dana, 22:22
> cipelitza: > U Djakovu ima vrhunski tarot strucnjak. Ziher ce pogodit i s kim te vara i u kojoj pozi. Paralelno se tarot strucnjak deklarira i ko teolog pa mos odma i na vjersku obnovu kod nje u slucaju losih vijesti. Poslije toga ce joj srce biti veliko kao djakovacka katedrala.
prije 20 dana, 22:39
Ako mu ne vjeruješ ostavi ga,nema tu kruva :p
prije 19 dana, 10:41
Sanela1986, čini se da imaš gadna iskustva :/ Ja se, ipak , naježim kad se uopćava na način 'takvi su oni'.
prije 19 dana, 10:58
Imam imam,pusem i na hladno,nisam rekla da su takvi?vec da su spremni na svasta...
prije 19 dana, 11:21
> MeLinda7: > Ako mu ne vjeruješ ostavi ga,nema tu kruva :p potraži si nekog koji ne vara, možda ima i takvih..... o:)
prije 19 dana, 11:45
Pa dobro , to je isto. Neki od njih su spremni na svašta, kao što su i neke od njih spremne na svašta. Želim ti lijepa i dobra iskustva :")
prije 19 dana, 11:46
moj ostavi doma ''slučajno'' mobitel, ode s frendom na ''pivu'' i vrati se u neka doba i kao e bok pusa. a da ja doma ostavim mob cirkus bi bio. nadalje, on ženskih prijateljica ima i upoznala sam dvije s faxa, i okej su curke. on kod njih i uči i odrijema i jede...šta već ne...ugl ja odem kad su pauze s kolegom i kolegicom na piće on meni sere kao tko mi je on šta ja imam s njime...ja njemu vratim kontru za te dvije kolegice, on meni kakva sam ja osoba, dvolična kako se pred njima smijem sve lijepo a ovako kenjam...što nije istina, samo sam uzela primjer iz obrnute situacije i neće nikako shvatiti.......ponašanje mu je stvarno koma tokom svađe doslovno kao da sam mu neka tamo s ulice.... a da jebem ne znam il sam glupa ili luda nešto je... tako da i sama imam ljubomorne ispade, ali da te netko zajeb*** nedaj. *dobar savjet i za mene*
prije 19 dana, 13:57
Dok sam bila mlađa mučile su me takve gluposti u vezi. Sad, kao zrelija, onog trena kada bi se počela ubijati sa mislima da li me vara prekinula bih. Kad se sumnja pojavi (a često ne bude bez razloga) nastupa samo daljnja ljubomora, špijunaža i mučenje same sebe.
prije 19 dana, 14:04
1 2 Sljedeći