Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Što kada???

Znači već odavno smo zaboravili mail prijave za mk jer je bilo komplikacija oko toga, a i davno je bilo. Mail mora biti krcat. Što kada se skroz napuni mail box ? U kakvoj je korelaciji sa inboxom ovdje? Hoće blokirat i poruke u inbox? Ako itko zna ili ima iskustva bili bi zahvalni. Thanks
2017 11 19
> Majalike: > Znači već odavno smo zaboravili mail prijave za mk jer je bilo komplikacija oko toga, a i davno je bilo. Mail mora biti krcat. > Što kada se skroz napuni mail box ? U kakvoj je korelaciji sa inboxom ovdje? > Hoće blokirat i poruke u inbox? > Ako itko zna ili ima iskustva bili bi zahvalni. > Thanks Ne razumijem te, Majo, prijavljena sam na krpice preko svog maila i dobijam obavijest o svakom razgovoru i povratnoj. S njima postupam kao i sa svim ostalim mailovima, čitam, brišem ili arhiviram. Kako misliš da će mi se mail zatrpati?
2017 11 19
Tako što ne mogu pristupiti mailu jer smo prilikom logiranja imaki problema, mijenjali šifre i na kraju uopće ne znamo ime šifre i još gore ( sram me ali istina) niti maila. Znači od otvaranja profila nije nitko pristupio mailu.
2017 11 19
A neće ti se zaštopati inbox, ne brini ;) Jedino pazi da ne izgubiš lozinku od krpica, jer je nećeš moći obnoviti preko maila <3
2017 11 19
Ok, nadam se, jer mislim da nije gmail, taj ima veliku memoriju, a neki malu pa zato-( a mislim da nije prošo gmail nego neki drugi-( Hvala na pomoći
2017 11 19
Mislim ako zabloka koliko shvaćam sa trenutnim profilom se ne može povezati novi mail već onda sve nanovo treba. Valjda neće, uff
2017 11 19
G mail ima praktički neograničeno prostora, a mailovi providera, tipa t-com, imaju ograničenje prostora i u najgorem slučaju će ti brisati starije mailove, što tebi nije bitno, ali pošta na krpice će ti uredno dolaziti .
2017 11 19
Brufen čvakni-)
2017 11 19
uff jesam...
2017 11 19
Samo bez kecelje-) taman dok tbl proradi-)
2017 11 19
Vezano za mail, ja mislim da možeš otvoriti novu e-mail adresu, i kada se prijaviš na krpice u postavkama imaš mogućnost promijeniti e mail adresu i nakon toga ti treba sve funkcionirati. Ako sam dobro shvatila tvoje pitanje. Po meni se mail može uvijek primjeniti u postavkama. A tvoj nick i lozinka za krpice ostaju isti.
2017 11 19
> Amalka10: > Vezano za mail, ja mislim da možeš otvoriti novu e-mail adresu, i kada se prijaviš na krpice u postavkama imaš mogućnost promijeniti e mail adresu i nakon toga ti treba sve funkcionirati. > Ako sam dobro shvatila tvoje pitanje. Po meni se mail može uvijek primjeniti u postavkama. A tvoj nick i lozinka za krpice ostaju isti. Nisam ovo ni vidjela, izgleda da može, hvala Amalka. Majo, otvori novi mail, ili klikni u postavkama na mail da barem vidiš koji ti je stari mail.
2017 11 19
Mogla bi pokušat, al pravi sam " kaker" :')
2017 11 19
Hvala Amalka, vrijedna informacija.
2017 11 19
> Majalike: > Hvala Amalka, vrijedna informacija. 😇👍 Ja se uvijek prijavljujem preko maila. Na mobitelu imam taj mail koji koristim za sve i čim stigne poruka odmah mi signalizira, i ja samo kliknem na mail koji me automatski prebaci na krpice.
2017 11 19