Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Svakodnevica /

Računala, elektični uređaji, internet /

Aparat za brijanje

Bok, planiram mužu kupiti aparat za brijanje za Božić. Pošto pojma nemam o tome, možda netko od vas ima ;) Ukratko - koji, kakav, gdje? Na struju ili baterije? Philips ili Braun? Jeste li ih vidjeli gdje na akciji? Help! :D
2017 12 07
Čačkam po netu i što više čitam više ne znam što i koji odabrati, svatko ima svoje mišljenje, ovaj čupa, ovaj ne čupa, za philips sam negdje pročitala da im je baterija loša.. nisam pametna ,:) Bit će na eci peci pec, al morat će mu valjat i bit najljepši i najbolji :') Hvala ti u svakom slučaju :)
2017 12 08
Te na blef i neplanirane stvarno znaju ispasti jako dobre, iz osobnog iskustva :D Ovo je stvarno povoljno, samo to mi je kasno sad, neće stići na vrijeme. Ili hoće ako je .de?
2017 12 10
Meni je stigao nevjerojatno brzo! Doduse, narucila sam ga na njemacku adresu i stigao je odmah iduce jutro. No sto se tice narucivanja u hrvatsku, zaista ne znam. Neki prodavaci sa ebay.de cak i ne zele slati u hrvatsku. Svakako bi bilo dobro raspitati se ako te zanima :) Puno srece u biranju, nadam se da ce muz biti zadovoljan :")
2017 12 13
Naletila sam danas u Konzumu na super akciju, uzela Braunov 3020s za 200 kuna (a bio je 600) i baš sam happy :") I ja se nadam da hoće, tj. mora :D
2017 12 14