Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

Devacurl proizvodi

Pozdrav svima!Koristi li koja kovrcavica devacurl proizvode gdje narucujete. Kako ste zadovoljne??? :) Hvala svima!!
2018 02 04
Vidim nema odgovora jos uvijek a i mene isto zanima. I da li ima kod nas za kupiti ili jos uvijek iskljucivo preko interneta.
2018 02 11
Evo ja sam se ohrabrila preko str.trawberry.Sad ne znam sto me ceka.Mogu povratno javiti kad stgne!🤔
2018 02 13
Pozdrav svima :) Je li stigao proizvod? Kakva su iskustva? Ja isto gledam već neko vrijeme da bi naručila, al nekako me strah :/
2018 06 19
I ja imam kovrcavu kosu i nisam probala Devacurl.. prijateljica koja je narucila kaze da nije nista posebno, cak je oteza.
2018 10 18
Ja sam naručila preko Nizozemske stranice. Poslali su mi krivi proizvod, tri sam naručila. već neko vrijeme koristim njihov light gel, Ali nije mi dobar, prelagan je ne drži mi duže od dana. No kovrče su prekrasno definirane. Inače imam midijum finu dlaku 2bc3a. Preko strawberry mi zapne na carini, pa to traje, pa ne možeš nikog na telefon dobit, iako si poslao sve podatke što carina traži, no naravno uredno zaracunaju "lezarinu", što zapravo je njihova krivica sporosti procesiranja. Pa eto narucujem sada sa stranica država članica EU, kako bi izbjegla carinu jer je porez već plaćen. Od deve sam naručila styling cream, I stronghold gel, a čekam bleave in. Primjetila sam da zaista sa njihovim proizvodima treba biti pažljiv i obavezno na izrazito mokru kosu, da nema logike, ali eto, tada ne otežava dlaku. Javim dojmove kad sakupim "kolekciju".
2019 01 23
Ja sam cula da se od Deve treba koristiti cijela linija jer je napravljena tako da proizvodi balansiraju jedan drugi. Previse filozofije za moj ukus.
2019 02 01