Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Svakodnevica /

Računala, elektični uređaji, internet /

Iphone 7 + help mee

Pozdrav, zanima me zna li netko otkljucati tj vratiti iphone na tvornicke postavke naime uredaj mi je blokiran radi bezbroj puta pokusavanja unosa krive sifre telefona...
2018 04 06
Kako je to moguće? Mislim na unijeti krivu šifru i to bezbroj puta? Jedino ako telefon nije tvoj, ako je nađen, ako je ukraden, ako je kupljen na sumnjiv način... Inače, preko Imei broja se svakom uređaju može ući u trag.
2018 04 06
Itekako je moguće! U jednoj mojoj epizodi pijanstva, zaključala sam si mob jer sam umjesto pina za mobač uredno utipkavala pin od bankomata ,:) I nije mi bilo nikako jasno koji se klinac dogodio...
2018 04 06
Ok, ne pijem pa ne bih znala.
2018 04 07
> SaraKedavra: > Itekako je moguće! U jednoj mojoj epizodi pijanstva, zaključala sam si mob jer sam umjesto pina za mobač uredno utipkavala pin od bankomata ,:) I nije mi bilo nikako jasno koji se klinac dogodio... Ahahaha kraljice;)) Bas si faca Sara, u svakom najpozitivnijem smislu;))) Iz slicnih, a i razlicitih razloga, isti mi pin za mob i bankomat. Znam da to se kao ne objavljuje javno. Sry Suncokret na digresiji, o ajfonima ne znam nista, sretno sa rjesavanjem problema.
2018 04 07
iro, tu moje peripetije sa pinovima ne prestaju! Promijenim pin dva dana nakon te epizode, bilo je potrebno iz nekog razloga, ne sjećam se više, krepa mi baterija i idem ga upalit. I OPET ga zaključam jer sam utipkavala stari pin, zaboravila sam novi :,'( Sjeti se samo da ne objavljuješ javno pin za mobač i bit će sve ok :")
2018 04 07
Ahahhaa ne poznajem te, ali mogu vizualizirati, A zblesirala sam i ja nekoliko puta jer sam unosila za paljenje moba, šifru za ekran. I još se žestoko naljutila na mob da šta mu je. Na sreću kartica sa pukovima bila sa mnom (taman išla na put);) Neću, hvala na savjetu.
2018 04 07
mhm, i moja kartica s pukovima je uvijek sa mnom iako više nemam ni pin ni šifru za ekran. ( ovo je više optimistično- ak ga izgubim, možda ga netko pošten nađe pa da ga može otključat i nazvat nekog iz imenika da je našao moj mob :D )
2018 04 07
> Tanči14: > Kako je to moguće? > Mislim na unijeti krivu šifru i to bezbroj puta? > Jedino ako telefon nije tvoj, ako je nađen, ako je ukraden, ako je kupljen na sumnjiv način... > Inače, preko Imei broja se svakom uređaju može ući u trag. Mij me moj imam onaj itunes al sam sifru zaboravila imam i papire i kutiju ma sve..... cekajte preko ceva kakva je to aplikacija ili sto je taj Imei broj?
2018 04 11
> iraira: > Ahahhaa ne poznajem te, ali mogu vizualizirati, > A zblesirala sam i ja nekoliko puta jer sam unosila za paljenje moba, šifru za ekran. I još se žestoko naljutila na mob da šta mu je. Na sreću kartica sa pukovima bila sa mnom (taman išla na put);) > Neću, hvala na savjetu. Ma meni je od mobitela pin ne od sim kartice...
2018 04 11
Osim sto ne mogu na mob i sifru od Itunes sam zaboravila... :(
2018 04 11